Hlavní obsah

Otázka na tělo: V čem spí vaši muži?

Foto: Thinkstock

Jestli si váš muž myslí, že je jedno, v čem chodí večer spát, mýlí se!Foto: Thinkstock

Reklama

Sexy spodní prádlo, krajkové košilky či lehounká saténová pyžámka. Tohle by asi muži zmiňovali nejčastěji, pokud byste se jich zeptali, v čem se jim jejich partnerka nejvíc líbí, když jdou spát. Ale jak je to s pánskými „nočními modely“? Co se ženám líbí, v čem jim muži připadají neodolatelní?

Článek

V posteli nejen spíme, ale také se tam milujeme. Rozhodně tedy záleží na tom, v čem vedle svého partnera uléháte, protože před dvaceti lety bílé a dnes již poněkud našedlé otrhané tričko asi příliš sexy není. Ale totéž platí i pro pány!

Proto jsme se vás, milé čtenářky, zeptaly, co je podle vás nejvíc sexy. A takhle to dopadlo!

1. Neodolatelné „nic“!

Tohle pánové uslyší asi velmi rádi, protože to, co připadá ženám nejvíc vzrušující, je pro ně nejspíš nejpohodlnější a zároveň nejlevnější varianta. První místo totiž u našich čtenářek na Facebooku získal nahý muž!

Marcela: „Nemám žádného přítele, ale když už, tak jedině nahý. Tělo na tělo, to je sexy, když se na vás mačká!“

Lenka: „Můj přítel i já teď v těch vedrech spíme nazí. Je super, když se k sobě v noci otočíme zády a dotýkáme se jen zadečky. Pak to jednoho z nás rozpálí, víc než to horko venku, a jdeme na to.“

Michaela: „Nejlepší je, když je muž nahý!“

Foto: thinkstock

Nejvíc sexy pyžamo? Nic, jen nahý muž vedle vásFoto: thinkstock

2. Boxerky jako bezpečnější model

Některé dámy uváděly, že dávají přednost boxerkám. Je to prý o něco bezpečnější varianta, než když vedle vás leží úplně nahý muž. Přestože jsou boxerky prý dostatečně sexy, přece jen zamezí bezprostřednímu kontaktu těl a tomu, že místo spánku se budete věnovat jen a jen erotickým hrátkám.

Petra: „Boxerky jsou rajc, ale lepší je nic.“

Lenka: „Ten můj spí v boxerkách a líbí se mi to mnohem víc, než když na sobě nemá nic.“

Lenka G.: „Radši ty boxerky, ale hlavně z praktických důvodů. Nahatý by se chudák nevyspal ani on, ani já.“

3. Volné trenky s tričkem aneb ujde to

Přestože drtivá část žen lobovala za nahotu, mezi snesitelné noční modely se zařadily i volné trenýrky, případně bavlněné tričko. Ale že by z toho dámy šílely, to se říci nedá.

Adéla: „Rozhodně volné trenky, nebo nic!“

Veronika: „Boxerky mi přijdou vyloženě antisexy. Trenky jsou fajn, ale nejkrásnější je manžel, když je jen tak.“

Leona: „Já preferuji trenky a svalnaté ruce bez trička.“

4. Pyžamo? Dokonalá antikoncepce

I když je venku třeskutá zima, pyžamo by si pánové měli odpustit. Teda především to klasické pruhované. To ženám totiž připomíná tatínky a dědečky. A tyhle vzpomínky příliš rajcovní náladu nevyvolají!

Iveta: „Jednou jsem zažila šok, když si můj přítel přišel lehnout v takovém tom klasickém pruhovaném pyžamu, co nosil můj děda :-D.“

Lenka: „Pyžamo by mě teda vyloženě odrazovalo.“

Simona: „Vzpomínám si, že můj otec spával v klasickém pruhovaném pyžamu, to by byla asi ta nejlepší antikoncepce. Popravdě, svého chlapa si v tomto úboru ani neumím představit.“

Foto: thinkstock

Klasická pruhovaná pyžama v ženách vyvolávají spíš vzpomínky na jejich otce a dědečkyFoto: thinkstock

Tip redakce:Je vám jedno, v čem chodí váš muž do postele? Možná vás bude spíš zajímat Typologie mužů podle toho, jak to chtějí nejčastěji!.

5. Slipy a noční košile – naprostý propadák

Díky bohu je asi už velmi málo mužů, kteří nosí klasické upnuté slipy. Přesto se ještě tací najdou a faktem je, že v ženách to příliš milostnou náladu nevyvolává. Ještě hůř jsou na tom ale odvážlivci, kteří si na spaní pořídili dlouhou noční košili. Jako recese je to fajn, ale po milování s křečkem v noční košili touží málokterá žena.

Jeje M.: „Nejhorší na chlapovi je dlouhá košile!“

Zuzana: „Naprosto asexuální jsou slipy!“

Magda: „Staré pyžamo je děs, ale slipy nebo nedej bože noční košile, to je naprosté peklo!“

Tip redakce:Před časem jsme se podobně zaměřili na pánské spodní prádlo. O tom, které je nejvíc sexy a které naopak propadlo, se dočtete zde.

V čem spí váš muž? A co byste nikdy nesnesly?

Reklama

Načítám