Hlavní obsah

Outfit dne: Blogerka Tereza nedá dopustit na kimono

Foto: Eva Hůlová

Foto: Eva Hůlová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte praktičtější módní kousek na léto než je kimono? Pokud si vás získalo, určitě se vám bude líbit styl blogerky Terezy (24), kterou vám dnes představíme. Střídá kimona podle nálady.

Článek

Terezka je vždy pozitivně naladěná, je to vidět na jejím instagramu i blogu Terezabass. Ten založila teprve nedávno. Důvod? Právě se chystá do USA jako au-pair a chce se s ostatními dělit o své zážitky.

„Důvodem ke sdílení mého života na sociálních sítích, a později i blogu, byla láska k cestování, ale také uvědomění si, jaký vliv v dnešní době blogeři mají na mladou generaci. Snažím se svým sledujícím ukázat, že se dá život žít s úsměvem na tváři, vděčností v srdci, s kapkou humoru a velkou dávkou tolerance. Na mých sítích s nimi sdílím všechny své myšlenky, názory na aktuální dění a inspirovat se můžou i mými outfity, byť móda není tím hlavním, co bych na svém profilu řešila,“ říká mladá blogerka.

Foto: Eva Hůlová

Terezka má pozitivní přístup k životu a stále úsměv na tvářiFoto: Eva Hůlová

Oblékání už není horor

Tereza je zcestovalá, a proto není divu, že často nakupuje v zahraničí. „Amerika je rájem pro nákupy, o tom není pochyb. Za pár dnů se tam po roční odmlce opět vydávám. Tentokrát však na celý rok jako au-pair,“ uvádí blogerka, která si z USA přivezla i bílé tenisky značky Converse a stříbrnou kabelku Michael Kors, jak můžete vidět v jejích outfitech.

„Dříve pro mě bylo oblékání horor. Sladit dva kousky dohromady a cítit se v tom sebevědomě mi dávalo opravdu zabrat. Ctila jsem jediné pravidlo – zelená modrá, pro blázna dobrá. S postupem času jsem však začala do módy více pronikat. Pomohl mi pobyt ve Španělsku, kam jsem se v 18 letech vydala jako au-pair,“ vypráví Tereza s tím, že Španělky mají jedinečný talent sladit kousky oblečení dohromady. I dnes stojí před skříní a klade si otázku, co by si asi tak oblékla taková Španělka.

Foto: Eva Hůlová

Na volný čas volí Tereza jako základ černý overal a výrazné lehké kimono značky H&M. K tomu nesmí chybět bílé Conversky, které jsou podle blogerky nutnostíFoto: Eva Hůlová

Nejvíc utratí za kabelky

„Cit pro oblékání přišel tak nějak sám. Ve chvíli, kdy si člověk uvědomí, kým vlastně je, je to najednou jednodušší. A tak už mi výběr outfitu nezabírá více než 10 minut,“ chlubí se Tereza a dodává, že nejvíc času stráví výběrem kabelky. Jsou tak trochu její závislostí. Ráda je střídá a na peníze nehledí. Věří, že krásná kabelka udělá pomyslnou poslední tečku za celým outfitem.

Oblečení nosí jednoduché, stejně jako na fotkách. Základem je černý kraťáskový overal, přes který přehodí kimono. Kombinaci overalu a kimona volí v letních dnech často. Je to pohodlné a vhodné snad na každou příležitost. „Je docela náročné skloubit oblečení tak, abych v něm přes den vypadala reprezentativně na pracovních schůzkách, ale zároveň mohla večer zajít na drink na náplavku,“ dodává blogerka.

Foto: Eva Hůlová

Kimona Tereza střídá podle nálady i příležitosti. Jako skvělý doplněk zvolila stříbrnou kabelku Michael Kors, kterou jí koupil bratr při společné návštěvě New YorkuFoto: Eva Hůlová

A na jaký trendy kousek vsázíte v létě vy?

Reklama

Načítám