Hlavní obsah

Outfit dne: Co nosí úspěšná česká blogerka a jak maskuje větší bříško?

Foto: archiv blogerky

Foto: archiv blogerky

Reklama

Sledujete rády české módní blogerky a máte své oblíbené stálice? Pak se vám bude líbit náš nový projekt: každý měsíc vám představíme „Outfit dne“ jedné z nich. Jako první uvádíme Alici z blogu Mámou stylově.

Článek

Styl a vkus českých blogerek inspiruje denně stovky dívek i žen, a proto jsme se rozhodli, že vám i my občas některé jejich kreace představíme na našich stránkách. Každý měsíc tak budete mít šanci seznámit se s jednou blogerkou a jejím vybraným outfitem. Dnes je to trendy kombinace do práce i na schůzky od Alice z lifestylového blogu Mámou stylově, který už píše přes pět let a měsíčně ho nyní sleduje kolem čtyřiceti tisíc čtenářů.

Foto: archiv blogerky

Alice má na sobě pruhovaný top H&M, džíny Warehouse, bílé lodičky H&M, kabelku Coach, brýle Céline a náramek ParfoisFoto: archiv blogerky

Alice je mámou dvou malých holčiček a blog si založila na první mateřské. Samozřejmě u ní tedy najdete i rady a tipy ohledně mateřství a výchovy dětí. Vždy ji ale nejvíc bavila móda a kosmetika, kterým se v tématech hodně věnuje. Po kurzu stylingu tak plní stránky elegantními a trendy outfity, přičemž jeden z nich můžete zhlédnout i zde.

„V tomto outfitu jsem vyrazila na pracovní schůzku. Přijde mi celkově vhodný do města, třeba i na kávu s kamarádkou. Je elegantní, ale ne usedlý. Košile s objemnými rukávy i bílé lodičky s kulatou špičkou mu dodávají šmrnc a klasický střih džínů, proužky u košile i designová kabelka mu zase přidávají na serióznosti,“ představuje Alice svou volbu.

Foto: archiv blogerky

Ideální kabelka na pracovní schůzku Foto: archiv blogerky

A jak by popsala svůj styl? „Ráda ho měním a nerada se do něčeho škatulkuji. Oblékám se podle nálady. Někdy minimalisticky v základních barvách, jindy barevně a výstředně. Ráda si s módou hraji a nechci se ničím ohraničovat. Ale celkově se snažím, aby oblečení lichotilo mé postavě, a nenosím trendy věci za každou cenu,“ upřesňuje Alice a dodává, že nejraději sází na nadčasové kousky. Její skříň tak tvoří dobrý základ a ten oživuje hlavně doplňky i výstřednějšími modely, které zrovna letí.

Alice však musí občas zvládnout i takzvaný „den blbec“ a to je pak někdy potřeba obléknout se za pět minut. „Když mám špatný den a mám pocit, že mi nic nesluší, sahám prostě po klasice – tmavých džínech s vyšším pasem, bílé hedvábné košili a přes to hodím kožený křivák. Šťávu pak dodám výrazným náhrdelníkem a zajímavou kabelkou nebo botami,“ radí známá blogerka a dodává ještě svůj trik pro zamaskování většího bříška: „Chce to kalhoty s vyšším pasem a topy zastrčit v přední části dovnitř.“

A jak se líbí tento outfit vám?

Reklama

Související témata:

Načítám