Hlavní obsah

Outfit dne: Milujete růžovou barvu? Blogerka radí, jak ji kombinovat

Foto: archiv blogerky

Foto: archiv blogerky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte mezi vyznavačky růžové a to nejen co se týče šatníku, ale třeba i trendy barev a sprejů na vlasy? V tom případě vás jistě upoutá nový díl seriálu „Outfit dne“, kde vám představíme styl další české blogerky.

Článek

Třiadvacetiletá Jana svůj blog Mámou s přehledem založila teprve nedávno, ani ne před rokem, a rychle si získává na oblibě – i díky roční dceři Elišce, které mladá maminka připisuje veškeré zásluhy za založení svých stránek. Pokud tedy máte malé děti, určitě na jejím blogu najdete spoustu zajímavých videí a tipů, kam s prcky vyrazit, jaké svačinky či hračky jim koupit, a v neposlední řadě i to, jak je stylově obléknout.

I Jana má k módě velmi kladný vztah a ráda se obléká pohodlně a prakticky, ovšem když je potřeba, umí se proměnit v elegantní kočku nebo něžnou vílu. Ostatně i barvu vlasů mění jako chameleon. Proto ji občas můžete vidět v tmavěhnědé, blonďaté, ale i růžové hřívě – ta se dokonale hodí k jejím krásným pomněnkovým očím, kterými vás dokáže uhranout.

Pro dnešek si pro vás nachystala mladistvý outfit s výraznými doplňky – jak jinak než v růžové. „Takto oblečená vyrážím na výlety do města či na pracovní schůzky. Nejradši ovšem chodím v legínách či pohodlných kalhotách, protože na pískoviště to jinak ani nejde,“ směje se Jana.

Foto: archiv blogerky

Jana má na sobě šaty C&A za 249 Kč, punčocháče Zara za 159 Kč, boty Deichmann za 699 Kč a bundu Guess za 4600 KčFoto: archiv blogerky

Foto: archiv blogerky

K oblíbeným růžovým doplňkům patří klobouk za 849 Kč a mašle za 149 Kč z obchodu Claire’sFoto: archiv blogerky

Jen růžová to může být….

Jana miluje růžovou už od základní školy. „Jenže doby, kdy jsem chodila růžová fakt od hlavy až k patě, skončily někde v šesté třídě. Myslím si však, že růžovou není těžké nosit nebo kombinovat s jinými kousky oblečení ani v dospělosti. Nejlépe ale vypadá, když se k růžové přidá černá, šedá či bílá,“ doporučuje Jana a dodává, že má ovšem problém sehnat něco na svou hodně štíhlou postavu. Proto často nakupuje v zahraničí, neboť v klasických českých prodejnách je jí většinou všechno velké.

Foto: archiv blogerky

V zahraničí zakoupila blogerka i růžové psaníčko v přepočtu za 490 KčFoto: archiv blogerky

Foto: archiv blogerky

Za založení blogu může tak trochu roční dcerka Eliška (tepláčky Zara Kids 299 Kč, vesta H&M 799 Kč, boty Reserved 199 Kč)Foto: archiv blogerky

A jaký outfit nosíte na podzim vy? 

Související témata:

Načítám