Hlavní obsah

Panini z grilovaných paprik

Hodnocení:
(4)
Foto: Greta Blumajerová
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
20 minut
Náročnost
nízká

Už si nevíte rady, co s bohatou úrodou paprik a nebo jste jen na ně dostali chuť a dochází vám inspirace na recepty? Poradíme vám, nejlepší papriky jsou totiž grilované!

Ingredience pro:
4 porce
  • 4 papriky
  • 200 g ricotty
  • 1 lžíce másla
  • 4 ciabatty
  • salát
  • koření
Článek

Postup

Krok 1: Papriky očistěte, nakrájejte na proužky, osolte, opepřete a dochuťte kořením na zeleninu.

Krok 2: Poté rozpalte grilovací pánev nebo gril a papriky na nich na středním plameni asi čtvrt hodiny převalujte.

Krok 3: Ciabatty rozřízněte, namažte slabou vrstvou másla a naplňte ricottou a grilovanými paprikami. Na dochucení se ještě skvěle hodí hladkolistá petrželka.

Krok 4: Panini dopečte v grilu na panini a podávejte je se salátem ještě teplé a křupavé.

ynezorPumanzeSaNyknalC
25. 7. 2012

Reklama

Sdílejte článek