Hlavní obsah

Pár surovin a spousta chuti? Taková je romská kuchyně!

Foto: David Háva

Jsme si zcela jisti, že vás všechny tři dnešní recepty nadchnou svou jednoduchostí i vynikající chutí

Brambory, zelí, paprika, mouka, v romské kuchyni se tyto suroviny hodně opakují, ale výsledek je vynikající! Pikantní perkelt, taštičky pišot i rezanky se zelím vás o tom přesvědčí!

Článek

Brambory, zelí, mouka, zdánlivě nejobyčejnější suroviny, ze kterých připravíte spoustu dobrot. Romská kuchyně je skromná na suroviny, ale dohání to chutí. Nepatří mezi všeobecně přijímané kuchyně, a proto není ani mnoho míst, kde můžete romská jídla ochutnat. Doma je ale zvládnete snadno!

Už jste vyzkoušeli romskou kuchyni? Jak vám chutná?

ynezorPumanzeSaNyknalC