Článek
Postup
01.
Změklé máslo utřete se žervé a smetanou. Vmíchejte nasekanou pažitku, osolte a dobře promíchejte.

Foto: archiv redakce
V jednoduchosti je síla. Nabídněte hostům pomazánku s pažitkou, zmizí rychlostí blesku!
Změklé máslo utřete se žervé a smetanou. Vmíchejte nasekanou pažitku, osolte a dobře promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 803,98 kJ |
| Bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 19,73 g |
| Sacharidy | 2,1 g |
| Sůl | 0,79 g |
| SAFA | 11,38 g |
| Vláknina | 0,11 g |
| Cukry | 2,07 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama