Hlavní obsah

Perfektní blond - přesně pro vás!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Můžete si vybrat z více odstínůFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Být tak blondýnkou! Muži by se za mnou otáčeli, konečně bych byla středem pozornosti... Ano, máte pravdu, blond barva nevychází nikdy z módy, je stále IN. Existují však rozdílné techniky barvení a po zásahu nepovolaných rukou může vaše blonďatá hříva vypadat nepřirozeně a nezdravě. Poraďte se proto s kadeřníkem!

Článek

Jak najít dokonalou blond?

Nejlépe s pomocí kadeřníka. Probere s vámi vaší představu, zjistí stav a kondici vašich vlasů a doporučí ten který odstín barvy. Musí totiž „sedět" životnímu stylu, tvaru obličeje a tónu pleti klientky. Velmi důležitá je volba teplého nebo studeného tónu, protože výběrem špatného odstínu může žena působit unaveně, nevýrazně nebo nepřirozeně zrudle. A naopak - správný odstín může rozzářit její pleť, dodat vlasům dojem bohatosti a očím energickou jiskru.

Trendy styly blond

Z této myšlenky vycházejí i čtyři nové úžasné blond styly, které nadcházející zimní sezonu rozzáří: • Ledová blond • Medová blond • Ústřicová blond • Dotek blond

Ledová blond

Jde o neobyčejně jasnou blond s naprosto rovnoměrnou barvou. Vlasy jsou křišťálově čiré, výrazné a čisté. Barva na vlasy využívá průsvitnost a světlé odlesky, které se třpytí na platinově blond odstínu pastelovými nuancemi pro ten nejkrásnější dojem. Ledovou blond dosáhnete jednorázovým odbarvením celé hlavy a následnou pastelovou kolorací.

Medová blond

Elegantní, nanejvýš přirozeně působící barva se zářivými tmavšími a světlejšími efekty - barva vlasů těží z větší hloubky. Jedná se o nadčasový trend vyzdvihující všechny krásné a přírodní aspekty. Barva vlasů je tak dokonalá, že téměř překonává i samu přírodu především nekonečným leskem vlasů.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přípravky na barvení obsahují výživné látkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Ústřicová blond

Melír s nejjemnějším efektem, který používá jemné a harmonické přechody. Dokonale doplňuje přírodní barvu vlasů pro ultra přirozený dojem. Barva je inspirována přírodou, čistotou a nevinností, září pastelovými efekty.

Dotek blond

Tento trend obnáší přirozené a plynulé blond melíry a cíleně zachovává mladistvý vzhled. Vyzdvihuje přirozenou krásu každé ženy a její osobní kouzlo. Stejně jako pleťová péče a inovace ve výživě, také barva vlasů může ženu výrazně omladit, protože melírované proužky rámující obličej vzhled pleti zjemní. Nadcházející sezona se soustředí na jemné tóny, které každému typu pleti zalichotí a mladistvě jí rozzáří.

Přípravky pro blond barvení

Všechny přípravky řady System Professional Color Saver obsahují komplex Lumi-Protect, tvořený aktivními substancemi, které poskytují barveným vlasům prodlouženou intenzitu odstínu a brilantní lesk. Komplex obsahuje molekuly pro ochranu barvy, včelí vosk a D-Panthenol, které ukotvují barevné pigmenty ve vlasu tím, že obalují a zacelují kutikulu. Důležité je následně použít Lifetex Color Protection od Wella Professionals se zacelujícím komplexem, vitaminem E a meruňkovým olejem, které vlasy vyživují a barvu chrání.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kadeřník vám poradí podle stavu vlasůFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Péče pro nádhernou blond

Nová blond barva potřebuje péči. Naštěstí trh s vlasovou kosmetikou nabízí nepřeberné množství pečujících stylingových přípravků určených speciálně pro barvené vlasy. Vyzkoušejte třeba vyživující vlasovou kúru Dove Color Care. Poskytuje hloubkovou péči, která zacelí strukturu vlasu tak, aby byl opět pružný, hebký a barva zářila. Kúru je možné aplikovat i několikrát do měsíce, záleží na stavu vlasů. K této kúře nabízí Dove jako bonus ještě uhlazující a rozjasňující spray. Kombinací obou přípravků dodáte svým vlasům energii v podobě té nejkvalitnější péče, kterou si bezesporu zaslouží.

Prostě to zkuste

Ne nadarmo se říká, že s přibývajícími lety by ženy měly alespoň jedenkrát vyzkoušet zesvětlit barevný odstín vlasů. A je tomu tak! Blond barva je oproti tmavým odstínům daleko šetrnější k výrazu obličeje a nedokonalostem pleti. Pokud se necítíte na kompletní zesvětlení, dopřejte si alespoň světlejší melíry, možná budete výsledkem mile překvapena.

Reklama

Související témata:

Načítám