Hlavní obsah

Piercing v bradavce? Au!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Je to tričko, nebo kérka?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Mám důležitý úkol. Na těle mé nové přítelkyně chci najít tetování. Prý se nachází na mně zatím neprozkoumaném místě. Pokaždé, když jsem měl šanci jej objevit, byla tma a já myslel na poněkud jiné věci. Je to zábavná bojovka, akorát doufám, že tím místem nemyslela podpaží nebo patu. Plyne z toho, že tetování na ženách je atraktivní, i když ho nevidíme.

Článek

Včera jsem se v hospodě bavil s nějakou ruskou malířkou a až po čtvrthodince jsem si uvědomil, že přede mnou sedí jenom v podprsence. To šíleně barevné triko s dlouhými rukávy je bláznivě barevná kérka. Její přítel je fakt smolař, nikdy ji nedokáže vysvléct. Zeptal jsem se, jak to pere, odvětila něco nesrozumitelného, ale naštěstí to doprovodila i zdviženým prostředníčkem. Dasvidania.

Teď jsou u holek v trendu ornamenty na spodní části zad. Příjdu do klubu a na baru sedí několik „sedmnáctek", bederní džíny a krátká trička přesně ohraničují inkriminovanou oblast nad zadečkem, kde podle všeho patří ta ozdůbka. Ano, je to sexy, ale proboha, proč to mají všechny? Cítím se jako na střelnici se skroucenými draky místo terčíků. Snad když holky trochu „vyrostou", nestanou se z těch roztomilých dráčků nafouklé godzilly na polovinu zad. Stoupám si k baru, objednávám pití a dávám se do řeči s jednou z nich. Aha, spletl jsem se, tahle je originální - na horní dásni má piercing jako nejaká raperka. Chválím její šperk, ale holka v panice vytahuje z kabelky zrcátko. Jéje, žádná naušnice - kousek máty z jejího koktejlu. Trapas!

Piercing je samozřejmě taky přitažlivý. Mně osobně se líbí náušnice nad rtem (disko pipky) a na obočí (alternativnější holky). Jeden známý si chtěl přepíchnout obočí sám. Vyvařením poctivě dezinfikoval jehlu, náhodou však trefil nějaký nerv a ovislo mu víčko. Teď mu všichni říkáme Voko.

Kroužky v intimních partiích jsou kapitolou samy o sobě. Mám teorii, že ženy s náušnicí v bradavce (vlastně to už není naušnice, ale jakási nabradavkovice) si rády užívají sado-maso praktiky. Dívka, která si dokáže bradavkou přehnat kov se přece nebrání ničemu.

Nedávno jsem si uvědomil, že jsem se nikdy nelíbal s holkou, která by měla piercing na jazyku. Přemluvil jsem proto svoji dobrou kamarádku, že mi z čistě vědeckých důvodů s tím experimentem pomůže. Náušnici, kterou běžně nenosí, si nasazovala docela dlouho. Za tu minutu, co jsem se díval, jak si krásná holka s vyplázlým jazykem strká prsty do otevřené pusy, jsem se docela vzrušil. Jak to pokračovalo dál radši psát nebudu.

Dnes večer to tajné tetování mé přítelkyně už musím objevit. Snad tam nemá vyrytý portrét svého ex...

Reklama

Související témata:

Načítám