Hlavní obsah

Pippa slaví 35! Kdy měla nejblíž ke skandálu?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Titul „mladší sestra vévodkyně Kate“ už Pippě Middleton nejspíš nikdo neodpáře. To ale neznamená, že by žila v Katině (36) stínu. Už od doby, kdy začala Kate randit s Williamem (36), věnují média velkou pozornost i Pippě. Z části za to pravděpodobně může i její pověstný zadeček, o kterém se mluví jako o nejkrásnějším pozadí Británie...

Článek

Ženám rodu Middletonů dala příroda do vínku velký dar. Už několik let vypadají pořád stejně, jako by se v jejich případě zastavil čas a ony vůbec nestárly. Ne, neděláme si legraci, na fotkách je opravdu pětatřicátnice.

Milionový nápad

Pippa je prostřední ze tří dětí, kromě sestry má ještě mladšího bratra Jamese (31). Nejstarší Kate udělala sňatkem s britským následníkem trůnu pořádné terno. Rodina Middletonů totiž není urozeného původu. O peníze ale neměla nouzi ani před královskou svatbou. Slušný balík Pippiným rodičům vydělal a stále vydělává internetový podnik „Party Pieces“, který se orientuje na rozesílání potřeb pro pořádání večírků.

Foto: swns.com , Profimedia.cz

Sestry Middletonovy šly v roce 1991 za družičky na svatbě svého strýce. Pippa je vpravoFoto: swns.com , Profimedia.cz

Díky tomu se Pippě i ostatním sourozencům dostalo vzdělání na prestižních univerzitách, kde navázali kontakty s britskou smetánkou. Pippa vystudovala anglickou literaturu a po odporomování se zapojila do fungování rodinného podniku. Brzy ale prokázala, že je velmi ctižádostivá, má podnikatelského ducha a rozhodně nechce jen těžit z tvrdé práce svých rodičů.

Foto: Profimedia.cz

Fotka, která obletěla svět. Před šesti lety držela Pippa své sestře na svatbě vlečku a zaujala při tom svým zadečkemFoto: Profimedia.cz

Vášeň pro vaření i extrémní sporty

Zlákal ji svět médií a nějakou dobu pracovala v PR. Podílela se na organizování večírků a společenských událostí. Vzhledem k oboru, který vystudovala, není divu, že se pustila i do psaní. Její sloupky vyšly v prestižních magazínech, jako jsou The Spectator, Vanity Fair, Sunday Telegraph či Waitrose Kitchen.

V roce 2012 jí dokonce vyšla kniha o pořádání oslav, ve které představila své tipy na výzdobu i občerstvení. Svou vášeň pro vaření potvrdila druhou knihou, která vyšla v roce 2016 a je plná jejích oblíbených receptů. Pippa věří, že láska prochází žaludkem, a proto svému muži pravidelně chystá večeře.

Pippa je ale také nadšená sportovkyně a velkou zálibu kombinuje s dobrosrdečností. Pravidelně se totiž účastní sportovních akcí, kde získává peníze na charitu. S bratrem se zapojila například do cyklistického štafetového závodu. Trasa dlouhá 4800 kilometrů vedla ze západního na východní pobřeží Ameriky. V roce 2014 uplavala 6,5 kilometru a podařilo se jí pokořit úžinu Bospor.

Foto: Profimedia.cz

Mezi sportovci je Pippa ve svém živluFoto: Profimedia.cz

Radostné očekávání

Skvěle se tak doplňuje se svým manželem, finančníkem Jamesem Matthewsem (43), který je také sportovcem tělem i duší, dokonce je to bývalý automobilový závodník. Své ano si dvojice řekla po dvouleté známosti loni v květnu a letos v říjnu očekávají přírůstek do rodiny. Vztah jim ale vyšel až na druhý pokus, krátce spolu totiž randili už v roce 2012.

Foto: Profimedia.cz

Na svatbu zvolila Pippa decentní šaty, které ovšem podtrhly její křivkyFoto: Profimedia.cz

Pippa je celkem vzorňačka, ale stačilo málo a měla na krku pořádný skandál. Před dvěma lety se stala obětí hackera, který jí z internetového úložiště dat z telefonu ukradl přes tři tisíce soukromých obrázků. Údajně mezi nimi byly i ne zrovna cudné fotky jejího současného manžela. Hacker snímky nabízel bulvárním plátkům, ale než stačil s některým uzavřít obchod, policie ho dopadla. Pippě se určitě hodně ulevilo.

Foto: Profimedia.cz

Pippa se připravuje na roli maminkyFoto: Profimedia.cz

Co myslíte? Narodí se Pippě holčička, nebo chlapeček?

Reklama