Hlavní obsah

Řízky z trouby i vévodkyně Meghan: Co vás nejvíce zajímá?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Nejlepší články jsou ty, které se vám nejvíc líbí a čtete je nejraději. Za deset let, co je pro vás redakce Proženy.cz připravuje, jich vzniklo nespočet. A my bychom se s vámi dnes rády podělily o to, co vás – naše čtenářky – nejvíc zajímá.

Článek

Každý týden si redaktorky lámou hlavu s tím, jaká témata pro vás zpracovat. Aby byla originální, bavila vás, inspirovala a třeba i něco naučila. Naší největší inspirací jste vy. Připravujeme takové články, u kterých doufáme, že pro vás budou jako ušité na míru.

Je tu samozřejmě jedna rubrika, s níž nemá smysl moc soupeřit, protože vás (a určitě i nás) přitahuje ze všech nejvíc: jsou to horoskopy. A je jedno, zda jsou denní či týdenní, jestli je to rozbor znamení anebo rady, kdy je správný čas na lásku.

Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Má mě rád, nemá mě rád...

Láska... I ta vás, spolu se vztahy, mimořádně zajímá. Nejvíc asi tehdy, kdy se společně snažíme přijít na to, po čem muži touží a jak na nich poznáme, že nás skutečně milují – častěji se to totiž dozvíme z jejich chování než z jejich úst. A také se rády necháváte inspirovat, jak se stát tou nejlepší milenkou: víc vás totiž zajímá, jak uspokojit partnera než sebe.

A když už jsme u toho, jak druhého potěšit – velice vás baví číst o vaření. Největším evergreenem jsou (koho by to překvapilo) řízky. Víc než po klasice jste se ale pídily, jak je udělat trochu zdravější formou, tedy jak na řízky v troubě. A k tomu samozřejmě neodmyslitelně patří i samotná příprava masa, aby bylo co nejměkčí a na vidličce se takřka rozpadalo.

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Ve vztazích vás nejvíce zajímá, jak poznáte, že vás ten druhý opravdu miluje Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Jídlo až na prvním místě

Všichni ale nejsou jen masožravci. Jakmile se oteplí a na zahrádce či na trhu se objeví čerstvá úroda, nejraději si čtete, co dobrého uvařit z cuket či květáku. A chybět nesmí ani zákusek, ať už v podobě oblíbeného tiramisu, zejména jeho zrychlené verze, nebo vyhlášené vláčné tvarohové bábovky.

Je také jasně vidět, že vás nebere jen dobré jídlo, ale že pečujete i o své zdraví. Vždy vás upoutají pravidelné maličkosti, které vám pomohou udržet dobrou kondici a zahnat nemoci – například proč jíst vajíčka každý den.

S péčí o sebe či blízké souvisí i domácnost, zahrada a bydlení vůbec. Je zjevné, že se o své domovy a zahrádky pěkně staráte – moc jste se chtěly dozvědět, jak se zbavit plevelu, a hodně populární jsou i nápadité vychytávky, například proč dávat kočičí stelivo do auta nebo jak zužitkovat krabice od bot.

Bot máte asi dost, ovšem v módě čtete nejraději o kalhotách. A rády se na ně díváte i na videu. Velký zájem jste projevily o to, jaké džínové kousky si pořídit, abyste byly in a zároveň zakryly, že vaší postavě trochu něco chybí. Nebo spíš přebývá... Ostatně nějaké nedostatky se snaží schovat asi každá žena – nikdo není dokonalý. A tak jste ocenily i zajímavé praktické rady na zamaskování povislých paží.

Foto: Brent Hofacker, Shutterstock.com

Když maso, tak řízek! A když řízek, tak z troubyFoto: Brent Hofacker, Shutterstock.com

Proměny a svatby

Moc rády si čtete o proměnách našich milých čtenářek a je jedno, zda se jedná o beauty přeměnu, kdy se statečná žena svěří do rukou našich odborníků, anebo jde o neuvěřitelné metamorfózy čtenářek, kterým se změna podařila vlastními silami. A chladnými vás nenechá ani to, jak se v průběhu let mění slavné osobnosti. Příběhy druhých vás prostě baví, stejně jako životy našich i zahraničních hvězd.

Letošním největším čtenářským favoritem je novopečená vévodkyně Meghan, a jestli vás něco opravdu bavilo, pak to byla královská svatba. Je to tak výjimečná událost, že si o ní ze zvědavosti přečetl snad každý. Pravděpodobně jediné, co by mohlo toto téma předhonit, by byl brzký porod potomka královských novomanželů. Tak uvidíme, co bude nejčtenější příští rok. My ze sebe samozřejmě vydáme to nejlepší, aby vás to s námi bavilo i dalších deset let. A klidně i víc!

Foto: Profimedia.cz

Letošním hitem je královská rodina, velkou roli v tom hraje samozřejmě svatba Meghan Markle a prince HarryhoFoto: Profimedia.cz

Slavte s námi!

A protože bez vás, milé čtenářky, by Proženy.cz nebyly, chceme tohle výročí oslavit i s vámi. Na našem Facebooku můžete soutěžit o úžasné kosmetické balíčky limitované kolekce Lípa od české značky Manufaktura v hodnotě 1000 korun. Balíčky obsahují spoustu skvělých věcí, které se hodí každé ženě... Tak proč to nezkusit?

Foto: Archiv redakce

Kdo by odolal?Foto: Archiv redakce

A co vás u nás baví nejvíc? 

Reklama