Článek
Postup
01.
Paprikový lusk seřízněte z horní strany a vydlabejte. Každý naplňte kouskem sýru a zabalte do plátku anglické slaniny. Na mírném ohni grilujte, dokud lusk nezměkne.

Foto: archiv redakce
Grilované papriky využijete jako přílohu k masu i jako jednohubky. Můžete je naplnit třeba sýrem a navrch ozdobit plátkem slaniny.
Paprikový lusk seřízněte z horní strany a vydlabejte. Každý naplňte kouskem sýru a zabalte do plátku anglické slaniny. Na mírném ohni grilujte, dokud lusk nezměkne.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 605,45 kJ |
| Bílkoviny | 6,74 g |
| Tuky | 9 g |
| Sacharidy | 9,89 g |
| Sůl | 0,93 g |
| SAFA | 4,65 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cukry | 6,59 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama