Hlavní obsah
4,8
(4)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Hledáte pomazánku hodnou vánočních večírků, oslav a svátků? Tady je!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 150 g gorgonzoly
  • 50 g másla
  • 1/2 ks pomeranče
  • 80 g pistácií
  • 1 lžíce pomerančové šťávy
  • 2 špetky soli
  • 1 špetka pepře
  • 80 g čerstvého krémového sýru
Článek

Postup

01.

Žervé vyšlehejte se změklým máslem a rozdrobenou gorgonzolou, přidejte nadrobno nakrájený pomeranč, nasekané pistáciové oříšky a dochuťte pomerančovou šťávou. Dle chuti osolte a opepřete.

Reklama

Načítám