Článek
Postup
01.
Žervé vyšlehejte se změklým máslem a rozdrobenou gorgonzolou, přidejte nadrobno nakrájený pomeranč, nasekané pistáciové oříšky a dochuťte pomerančovou šťávou. Dle chuti osolte a opepřete.

Foto: Archiv redakce
Hledáte pomazánku hodnou vánočních večírků, oslav a svátků? Tady je!
Žervé vyšlehejte se změklým máslem a rozdrobenou gorgonzolou, přidejte nadrobno nakrájený pomeranč, nasekané pistáciové oříšky a dochuťte pomerančovou šťávou. Dle chuti osolte a opepřete.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 655,85 kJ |
| Bílkoviny | 15,19 g |
| Tuky | 34,39 g |
| Sacharidy | 6,74 g |
| Sůl | 1,75 g |
| SAFA | 16,16 g |
| Vláknina | 2,58 g |
| Cukry | 4,33 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama