Článek
Postup
01.
Uzené tofu rozmixujte do hladka s trochou olivového oleje, přidejte na drobno nakrájenou pažitku, sůl a pepř dle chuti.
02.
Místo pažitky můžete použít i bazalku, pomazánku můžete konzumovat s pečivem či pouze se syrovou zeleninou.
Fitness trenérka a výživová poradkyně Alena Vídeňská na jaře veškeré pokrmy obohacuje a zdobí jarními bylinkami jako jsou pampelišky, medvědí česnek i sedmikrásky. Dopustit ale nedá ani na klasickou pažitku. Právě z té můžete připravit lahodnou pomazánku, kam se přidává i uzené tofu.
Uzené tofu rozmixujte do hladka s trochou olivového oleje, přidejte na drobno nakrájenou pažitku, sůl a pepř dle chuti.
Místo pažitky můžete použít i bazalku, pomazánku můžete konzumovat s pečivem či pouze se syrovou zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama