Hlavní obsah

Pořád sexy! Co dělat, abyste ho vzrušovala i po letech?

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak být tou jedinou, kterou si přeje, po které touží a nikdy ji neopustí? Dobrá otázka... Muž si vás musí vážit, musíte pro něho být nepostradatelná a požehnáním. Nemyslete si, zadarmo to nebude!

Článek

Nejčastější důvody rozchodu přehlížíte každý den. Podle psychologů je na vině odcizení či nedostatek pozornosti. Bohužel, nikdo vám nikdy nezaručí, že ten, koho jste až do dnešního dne přitahovala, cítí pořád to samé. Nemusíte se však cítit bezmocně. Existuje několik jednoduchých věcí, které můžete udělat, aby váš vztah nevyčpěl. Jak pro muže zůstanete lákavou výzvou?

Nebuďte líná a pohodlná

„Nehodlám lhát. Nebudu nikomu říkat, že ženám stačí jakási vnitřní krása. Faktem je, že je to vaše vnitřní i vnější krása, která udržuje věci v chodu, přičemž nemůžete mít jen jedno, nebo druhé. Potřebujete obojí,“ domnívá se sexuální kouč Sean Sameson z irského Dublinu s tím, že pokud jste ještě před seznámením s partnerem chodila do posilovny, pokračujte. Jedla jste zdravě? Pokračujte. Kupovala jste si stylové oblečení? Pokračujte.

„Možná si myslíte, že je to nadnesené a míněno nevážně, ale já, jakožto muž, který o tom mluvil s mnoha dalšími muži, mohu potvrdit jen jednu věc. Dbejte na oblečení, tělesnou hmotnost, barvu vlasů, a dokonce i na to, jak vypadají vaše nehty,“ apeluje kouč na svém blogu s tím, že všechno je o jakési provokaci, výzvě. Ženy, které nemusí dokazovat svoji cenu, ale mají ji přirozeně už jen proto, že zkrátka jsou atraktivní nebo něčím zajímavé, patří k žádanému „zboží“. A co ten zbytek?

Foto: Grekov's, Shutterstock.com

Žena, která ustavičně dbá na svůj zevnějšek, je pro muže ta správná vzpruhaFoto: Grekov's, Shutterstock.com

Vzájemná symbióza jako protilék

Kromě udržovaného vzhledu je nutné mít přátele i mimo partnerský vztah. Váš muž pak ví, že i když ho milujete, nemusíte se spoléhat pokaždé jen na něho, ale máte vlastní společenský život. Také musíte přestat reagovat na každý jeho rozmar a požadavek. Sean Jameson se domnívá, že pokud ve vztahu vždycky děláte jen to, co chce partner, a dokonce se s ním stýkáte, jen když sám zavolá nebo si náhodou udělá čas, řítíte se do záhuby.

Na druhé straně, ani druhý extrém partnerství neprospívá. Nepřijímáte jeho názory? Jste k němu nespravedlivá, nechcete v ničem ustoupit? Taky špatně. „Musíte ve všem udržet rovnováhu. A hlavně u toho nezapomeňte flirtovat,“ dodává kouč, kterému leží v hlavě hlavně ty páry, které sedí naproti sobě v restauraci a upřeně zírají do mobilů. Co se s nimi stalo? Nuda, stereotyp, nezájem. No a hlavně žádná výzva! Flirtování přitom udržuje věci zábavné a lehké. Zapamatujte si, že pokud přestanete koketovat, váš muž po vás postupně přestane toužit.

V posteli buďte jako dynamo

I kdybyste spolu spali jednou za dva týdny, netvařte se, že i vynášení smetí je zábavnější. Aspoň občas je třeba projevit nesmírný zájem, iniciativu, nápady a neotřelost. „Jedná se o rozhodující faktor, který se významně podílí na tom, jestli po vás muž touží,“ uzavírá Sean Jameson. Jak poznáte, že po vás nejen touží, ale také vás (stále) miluje? Jednoduchá odpověď existuje a následuje.

Nenuťte ho ke zpovědím

Chodí do práce, vydělává, občas uklidí nádobí, stará se o vás, tedy pečuje. Víc je nadstandard. Nekritizuje vás, nechává vás v klidu, také chce mít svůj klid a působí vyrovnaně. V takovém případě kdykoli na otázku: „Miluješ mě ještě?“ dostanete upřímnou odpověď „Ano.“ Aspoň to tvrdí německý odborník na myšlení mužů Hauke Brost, podle něhož se pánská touha, láska, pozornost a vlastně celý fungující vztah pozná právě takhle. Akceptujete to?

Jak to máte vy? Myslíte si, že jste pro partnera výzvou?

Reklama

Načítám