Hlavní obsah

Něžné mučení: Maximální rozkoš díky provazu!

Foto: conrado, Shutterstock.com

Foto: conrado, Shutterstock.com

Reklama

Blaženost, euforie, silné emoce, úžasné vyvrcholení. To všechno může váš partner zažít, pokud si na něj připravíte lano – dva metry dlouhé. Svažte mu jeho mužství a dopřejte mu extra zážitek!

Článek

Poptáváte se po typu uzlu, který pánský rozkrok přivede k blažené rozkoši? Už nehledejte. Provazová variace škrticího kroužku vás i jeho nadchne natolik, že se stane součástí vašeho sexuálního života. A proč taky ne?

Bondáž (erotické svazování) patří mezi nejobvyklejší a nejrozšířenější BDSM praktiky. Stejně jako přiškrcování penisu. Tvrdí se například, že manželovi královny Viktorie, princi Albertovi, se přičítají zásluhy za vynález kroužku na penis, který byl po něm pojmenován – a to i přesto, že královský manžel si penis údajně přivazoval šňůrkou k noze, aby zabránil mimovolným nočním erekcím. Vy to tak „výživné“ mít nemusíte.

Z dobrého senzační

Expertka na bondáž, americká antropoložka, chlípnice a autorka „Budoárové bible“ Betony Vernon tvrdí, že odvážní milenci, kteří rádi testují a posouvají mantinely své sexuality, považují smyslnou provazovou bondáž za vrchol erotické smyslné deprivace. Ti, kdo si tuto techniku oblíbili, ať už její účinky navozují, nebo se jim oddávají, ji oceňují proto, že dokáže utužovat sexuální pouto. (Škoda že královna Viktorie nemůže povyprávět.) Díky zaškrcení penisu se zároveň zvyšuje síla milencovy erekce a oddaluje se jeho vyvrcholení. A tip Betony na „kouzelný uzel“?

„Vezměte nejméně dvoumetrový provaz o šestimilimetrovém průměru, přeložte jej napůl a potom oviňte kolem dokonale ztopořeného penisu a varlat. Konce provlékněte středovým ohybem a zatáhněte za ně, abyste vytvořili pevné stažení. Dávejte přitom pozor, aby nedošlo ke skřípnutí partnerova pubického ochlupení. Zkontrolujte, jestli není šněrování příliš těsné, a potom provazy minimálně dvakrát nebo třikrát omotejte v protisměru,“ popisuje Betony Vernon.

V pasti

Úvaz dokončete tím, že volné konce na vrchní nebo spodní straně penisu prosmýknete hlavními částmi provazu a svážete obyčejným jednoduchým uzlem. „Zbývající délku lze využít i jako vodítko nebo otěže, jimiž budete svého divokého koníka ovládat. Zachce-li se vám křížem krážem omotat překrvený dřík partnerova penisu, směle tomuto pokušení podlehněte. Při šněrování konce jemně napínejte a pozvolna tak partnerovu rozkoš stupňujte až k nebeským výšinám,“ radí světově známá chlípnice a opakuje, proč do něčeho takového vůbec jít. Ještě se ptáte?

Sexuální potěšení pro moderní dobu

Tímto úvazem dosáhnete slastné nadvlády nad chámovodem – a tím pádem i nad ejakulačním reflexem, takže můžete partnera mučit sladkou extází skoro tak dlouho, až se mu z toho budou dělat mžitky před očima. A jak euforickou seanci zakončit?

Jestliže dominant (vy) dává přednost pomalému vyprošťování, budou se submisivovy (partnerovy) smysly a dechový stereotyp navracet do normálu postupně. Pokud naopak uvolníte provazy naráz, submisiv zažije náhlé vzplanutí smyslů a euforický pocit osvobození.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Okořeňte chvíle ve dvou bondáží – zbystří to smysly a zvýší rozkošFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Jak dlouho si užívat?

„Po odstranění posledního provazu vybídněte submisiva, aby relaxoval a vychutnal si dozvuky smyslné provazové bondáže,“ uzavírá Betony Vernon. Tuto zajímavou techniku, která podle jejích slov patří k jejím nejoblíbenějším, popsala právě ve své „Budoárové bibli“. Hodí se však říct, že kdo si hraje, sice nezlobí, ale nic se nemá přehánět.

Podle urologů příliš dlouhé a razantní zaškrcení penisu může poškodit tkáně. Proto jestli tímto způsobem experimentujete, dejte si lhůtu deset, maximálně patnáct minut. Kvůli nedostatku čerstvé krve totiž hrozí, že milencův penis oteče nebo se tkáně začnou poškozovat. (A to nikdo nechce.)

A co vy, škrtíte ho v oblasti rozkroku?

Reklama

Načítám