Hlavní obsah

Poutavé detaily i odstíny. Inspirace podle Dakoty Johnson

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Dcera bývalého hereckého páru Dona Johnsona (70) a Melanie Griffith (62), americká herečka Dakota Johnson (30), začínala jako modelka. Mezi hollywoodské hvězdy ji vystřelil film Padesát odstínů šedi (2015). Kariéru má našlápnutou skvěle a my jsme si tentokrát posvítili na její šatník.

Článek

Talentovaná hvězda, která v roce 2009 propůjčila tvář reklamní kampani španělské značky Mango, si zahrála hlavní roli například v sitcomu Ben a Kate (2012–2013) či v akčním filmu 21 Jump Street (2012). Do širokého povědomí se však dostala úspěšnou erotickou trilogií Padesát odstínů (2015–2018). Ztvárnila tu roli studentky Anastasie, ale na rozdíl od ní se zdá, že ve skříni schovává jiné kousky.

Bývalá modelka miluje nadčasové věci, potrpí si na poutavé detaily a trendy doplňky nebo zajímavé barevné odstíny. Na červený koberec vynáší nádherné róby a do ulic zase jednoduché modely. Inspiruje vás její styl?

Sázka na stříbrnou 

Modrooká bruneta vyrazila na britskou premiéru hororového snímku Suspiria (2018) v jemně zdobených flitrových šatech ve stříbrné barvě. Nádherný model značky Gucci ponechala bez výrazných doplňků, vsadila jen na drobné náušnice a na ruce se jí blýská jeden decentní prstýnek. V modelu má rozhodně jiskru!

Foto: Profimedia.cz

Stříbrné šaty s vlečkou jsou originální a herečce skvěle padnouFoto: Profimedia.cz

Potisk třešní 

Na předávání filmových cen nezávislým filmařům v roce 2019 vyrazila v tmavém outfitu s potiskem třešní. Kombinace vypasovaného svršku bez ramínek na knoflíky a pohodlných širokých kalhot se zkrácenými nohavicemi, tzv. culottes, je velmi sexy. Také vysoké podpatky povyšují celý look o laťku výš.

Foto: Profimedia.cz

Vždy o krok napřed. Dakota Johnson v elegantním modelu s cool potiskemFoto: Profimedia.cz

Zářivá červená 

Krásné a ženské. Na červeném koberci během jedné z akcí v Los Angeles uchvátila všechny přítomné ve výrazné rudé. V krátkých šatech s výstřihem do véčka a balonovými rukávy vypadala sofistikovaně a svůdně. Černé sandálky na podpatku jsou už jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Červená jde drobné brunetce jak k barvě vlasů, tak k pletiFoto: Profimedia.cz

Ležérní look 

Do ulic nebo na schůzky s přáteli vyráží nejraději v obyčejných modrých džínech. Přednost dává volnějším modelům v délce nad kotníky nebo klasickým rovným kouskům. V kombinaci s bílým trikem s potiskem vytvořila ležérní outfit, ve kterém se cítí pohodlně. Na nohy obula mokasíny se skládací patou a přes rameno zvolila velkou kabelu.

Foto: Profimedia.cz

Džíny jsou sázka na jistotu, když chcete vyrazit v něčem pohodlnémFoto: Profimedia.cz

Stylový vzhled 

Overaly jsou in. Hodí se pro denní nošení i večer do společnosti. Stačí zvolit jen správný střih a barvu. V červené dlouhé kombinéze s krátkým rukávem vynikla její štíhlá postava a pozornost poutaly i boty s neotřelým potiskem. Tleskáme.

Foto: Profimedia.cz

Jak vypadat trendy a šik? Zkombinujte červený overal a nápaditou obuvFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám