Hlavní obsah

Pravda o sexu v bazénu. Jak si ho doopravdy užít?

Foto: Andrii Kobryn, Shutterstock.com

Foto: Andrii Kobryn, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Voda je základ života. Baví vás, jak si houpavě pohrává s vašimi boky a poskytuje chladivou útěchu v horkých letních dnech? Pak jistě koketujete s myšlenkou pomilovat se v bazénu. Jaké v něm číhají nástrahy a které polohy patří k těm nejlepším?

Článek

Hollywood diváka klame. Všechny ty sexuální scény z bazénů působí dojmem, že není nic smyslnějšího a pohodlnějšího než poodhrnout spodní díl plavek a užít si pohlavní styk pod hladinou vody. Už jste to někdy zkoušeli? Pak jistě víte, že na vodní sex musíte mít odvahu a ideálně i zkušenosti, protože jinak ta erotika nijak zvlášť nefunguje. Jaké polohy vám můžeme doporučit a na co si dát pozor?

Kdo drhne, ten nikam nejede

Když si uvědomíte, že voda odplavuje přirozené vaginální sekrety, vyjde vám, že se bez lubrikantu na bázi silikonu nejspíš neobejdete. Ale upřímně? I tak do toho jděte! Jedná se o jeden z letních chlípných nápadů, které je škoda ignorovat. Vědomí, že vás někdo uvidí, byť je to jen soused, stupňuje vzrušení. Voyeuři řečení šmíráci vědí, o čem mluvíme.

A jak je to s milostnými polohami? Trochu oříšek!

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Sex ve vodě není nic jednoduchého, musíte být trochu trénovaníFoto: MJTH, Shutterstock.com

Sex pod vodou a bod G

Ideální jsou polohy, při nichž máte co největší podporu těla a nehrozí tak, že někdo z vás uklouzne. Sedněte si na okraj bazénu a partnera nechte stát ve vodě, pokud to dispozice vašeho privátního koupaliště dovolují. Nohy mějte u sebe a zvedněte je kolmo nahoru. Hloubka průniku je větší a na svoje si přijde i bod G. Pak se opřete zády, pažemi a rameny o stěnu bazénu, nohy omotejte milenci okolo pasu. Pohyb ovládejte pomocí boků.

Vyšpulte zadek, penis pronikne hluboko

Vedou-li do vody klasické schody (ne kovové schůdky s plastovými nášlapy), zneužijte je pro mokrou modifikaci psí polohy. Lehněte si přes ně břichem dolů a vyšpulte zadek. Penis proniká hluboko, tak pozor na hlasité výkřiky. Až se pejska nabažíte, dejte schodům další příležitost. Na jeden z nich milence posaďte, obkročmo na něj nasedněte a užijte si pořádně divokou jízdu ve stylu „vy nahoře“. Mohlo by se zdát, že tím jsou všechny možnosti bazénového sexu vyčerpané, ale zdání klame. Ve kterých pozicích je vagina nejtěsnější?

Nahraďte vibrátor vodní nudlí

Vibrátory z ložnic nahraďte nafukovacími lehátky, kruhy, pěnovými vodními nudlemi, plovacími deskami a dalšími pomůckami, jež nadnesou horní část těla a umožní vám vyzkoušet jakoukoli nevšední pozici. Nezapomeňte se přidržovat okraje bazénu, stabilita je na prvním místě! Po milování si dopřejte sprchu a jděte na toaletu. Močení po sexu snižuje riziko vaginální infekce a močového měchýře.

Kdy se sprchovat?

A teď něco málo k nevýhodám. Možná máte to štěstí a vlastníte bazén, který je vaší oázou klidu. I tak je vhodné sprchovat se před a po vstupu do vody, aby se snížilo množství nečistot. Také je třeba počítat s tím, že voda a vlhké prostory obecně jsou živnou půdou pro bakterie (z mokrých plavek se ihned převlékejte do suchých). Přirozené pH pochvy narušuje i vysoký obsah chlóru. Zaznamenáte-li svědění zevního genitálu a výtok s charakterem bílých hrudek coby signál vaginální mykózy, na milování si nechte zajít chuť. Citlivost na sperma nebo na latex prezervativu by situaci mohla zhoršit. V některých případech holt ani pláštěnka nepomůže!

Ta věc okolo kondomů

Britská značka prezervativů Durex varuje, že nebyl proveden žádný průzkum o použitelnosti kondomů pod vodou nebo ve vodě. Dá se však předpokládat, že chemické látky v bazénech, k nimž patří chlór nebo ozón, jej s největší pravděpodobností poškozují. Navíc hrozí riziko sklouznutí prezervativu, což milostné pohodě zrovna nepřispívá. Bouřlivé hrátky? Najednou ten bazén už není tak sexy, co?

Reklama

Načítám