Hlavní obsah

Proč Meghan Markle nepozvala na svatbu sourozence?

Foto: Profimedia.cz

MeghanFoto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinu si člověk nevybírá. Zvláště, pokud jde o příbuzné, se kterými máte společného třeba jen jednoho rodiče. Ti si pak často nárokují větší podíl místa na slunci, než kolik si vlastně zaslouží. A takové to je i v případě Meghan Markle, budoucí nevěsty prince Harryho.

Článek

Přetvářka, faleš, hraní. Popření svých vlastních kořenů. Taková silná slova použil Thomas Markle Jr. (51) ve vztahu ke své sestře, Meghan Markle (36). Všechno jen proto, že on a jeho sestra, Samantha Grant (53), nebyli pozváni na královskou svatbu. A aby se jí pomstili, pustili se do ní nevlastní sourozenci budoucí manželky prince Harryho (33) skrze britská média.

„Tímhle roztrhla celou rodinu. Zapomněla úplně na své kořeny! Meg se prezentuje jako humanista, dobročinný člověk, ale pro svoji rodinu není nic z toho,“ rozhořčeně prozradil deníku The Daily Mail. „Předvádí nejlepší herecký výkon svého života. Je falešná. Dočetl jsem se, že chce být jako Diana. Ta byla uznávaná lidmi po celém světě. A to ze správných důvodů. To Meghan není. Nikdy nebude opravdová jako Diana,“ nebral si servítky její starší nevlastní bratr.

Setkání po deseti letech?

Na svatbu jsou pozváni pouze rodiče americké herečky, což právě dopálilo ostatní členy rodiny. Ještě před měsícem Thomas Markle Jr. hlásil, že zatím pozván není, ale že to očekává každým dnem. Nestalo se tak. Ovšem, kdo se na oslavách pravděpodobně objeví, je strýc Meghan, Jeffrey Ragland (34), bratr nevěstiny matky, spolu s Ashleigh Hale (31), neteří. Což může někomu připadat trochu zvláštní, protože její matka je nevlastní sestra Meghan, Samantha Grant, která pozvaná není.

Foto: Profimedia.cz

Meghan s princem Harrym, kterého před pár dny jmenovala královna Alžběta II. ambasadorem pro Commonwealth. Svoji krásnou budoucí ženu na oficiální akce už bere s sebouFoto: Profimedia.cz

Na druhou stranu se ale člověk nemůže vůbec divit. Samantha o Meghan nikdy příliš hezky nemluvila a podle všeho moc dobré vztahy neměly. Nedá se ani říct, že by nějak toužily po tom se vídat, naposledy se totiž setkaly asi před deseti lety. A za všechno podle ní může Meghan. Hollywood prý jejich malou sestřičku zkazil. Jako dostatečné pokárání své mladší sestry se rozhodla napsat knihu o jejím životě. Zcela výchovné.

Bratr za všechny prachy

To Thomas Markle Jr., bratr obou žen, také úplně nepatří k hostům, které byste chtěli mít na svatbě. Kromě toho, že od té doby, co je Meghan odtajněnou partnerkou britského prince, nezdráhá se o ní mluvit do médií a její soukromí příliš nestřeží. A to by přece jakožto starší bratr měl. Kromě toho – vloni byl zatčen za nezákonné držení zbraně a ohrožování druhé osoby. Podle všeho ho zatkli ve chvíli, kdy zbraní mířil na hlavu své snoubenky. Komentoval to s tím, že lidé přece chybují a že když si dá skleničku, občas se to zvrtne.

Foto: Profimedia.cz

Meghanin starší bratr Thomas se snoubenkou Darlene BlountFoto: Profimedia.cz

Takže my vlastně Meghan naprosto chápeme. Ano, sice je to její rodina, a ta by na svatbě asi být měla. Na druhou stranu, brát je tam za každou cenu, asi také není správné. Jen proto, že se do kaple st. George vejde na šest set lidí neznamená, že je nutné zvát všechny. Obzvlášť ne ty, kteří s vámi deset let téměř nepromluvili, napsali o vašem soukromí knihu a bratříčkují se s médii, kterým rozhodně nic nezatají. O jednu hrozbu případného skandálu na svatbě méně.

A co si budeme povídat. Zdá se, že Thomas Markle Jr. touží být pozván ani ne tak proto, aby mohl prožít nejšťastnější okamžik své sestry, ale protože v tom vidí šanci se zviditelnit a něco na tom vytěžit.

Vy byste takové sourozence na svatbu pozvali? 

Reklama

Načítám