Hlavní obsah

Proměna Nikoly (28): Vynechala přílohy a zhubla 15 kilo

 

Reklama

Nikola (28) řešila pár kilo navíc už odmalička. Teprve po druhém porodu se však rozhodla, že je čas vydržet a svého cíle dosáhnout. Zvolila nízkosacharidové stravování a během půl roku zhubla úctyhodných patnáct kilogramů.

Článek

Těhotenská kila sice mladá maminka zvládla částečně shodit bez větších problémů, ale to jí nestačilo. Uvědomila si, že tomu bude muset pomoct a na redukci cíleně zapracovat. Hledala proto, co by jí nejvíce vyhovovalo, a zaujal ji oblíbený dietní směr – nízkosacharidové stravování.

Tato metoda hubnutí je založená na snížení příjmu sacharidů na minimum, naproti tomu jsou povoleny veškeré tuky. Můžete tak jíst každý den bůček a slaninu, ale na pečivo, brambory nebo těstoviny musíte zapomenout. Příjmu bílkovin se tato dieta nijak zvlášť nedotýká. Nízkosacharidové stravování je v současné době velmi populární právě kvůli poměrně rychlému úbytku váhy a možnosti jíst při běžné dietě jinak celkem zakazované tuky.

Nikola přidala k novému jídelníčku ještě sport a – jak sama říká – je se sebou konečně spokojená. V současné době už nehubne a své tělo pouze zpevňuje pravidelným cvičením. Posuďte sami, jak jí to sluší!

Kolik jste dokázali zhubnout vy? A dostavil se jojo efekt?

Reklama

Načítám