Hlavní obsah

Proužky v hlavní roli: 4 stylové outfity s jedním tričkem!

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud existuje v módě nějaký univerzální kousek, který bude slušet všem a unosíte ho v každém ročním období, pak je to pruhované tričko. Podívejte se, jak stylově ho můžete kombinovat.

Článek

Každá žena by měla mít v šatníku univerzální kousky, které jdou skvěle kombinovat napříč ležérními i elegantními outfity. Jedním z nich je i pruhované tričko. Nejlepší je z kvalitní bavlny, které se nevytáhne po prvním vyprání. Vyberte si černobílé, červenobílé, ale i klasicky modrobílé v námořnickém stylu, který je neodmyslitelně spjatý s blížícím se létem.

Proto vám přinášíme skvělou inspiraci rovnou na 4 stylové outfity s jedním tričkem, kdybyste si náhodou s pruhovaným svrškem občas nevěděly rady.

Se saténovou sukní

Saténové sukně v midi délce jsou trendem číslo jedna. Často se kombinují se sportovními kousky, aby nepůsobily příliš luxusním dojmem a daly se nosit kamkoli. Proto zkuste saténovou sukni doplnit pruhovaným tričkem, případně mikinou s kapucí, připnout kolem pasu ledvinku a na nohy obout plátěné tenisky či nazouvací slip-ony. Zápěstí ozdobte třeba stylovými hodinkami.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. mikina Calvin Klein (prodává Zalando), 2160 Kč; 2. tenisky Converse (prodává Baťa), 1599 Kč; 3. stříbrné hodinky Daniel Wellington, 5490 Kč; 4. saténová sukně H&M, 749 Kč; 5. tričko F&F, 129 Kč; 6. ledvinka Boohoo (prodává Tamsin London), 745 KčFoto: Archiv firem

S džíny a sakem

Džíny se nejčastěji na jaře a v létě kombinují s bílým tričkem, ale proužky jim dodají větší šmrnc. Přidejte k tomu světlé sako, vsaďte na bílé či béžové, které je nadčasovější. Pak už jen zakomponujte zajímavé doplňky v červené nebo žluté barvě, které celkový look rozsvítí.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. kapitánka Tonak, 1500 Kč; 2. sako Stradivarius, 999 Kč; 3. zlaté náušnice s perlami Leola, 3500 Kč; 4. džíny Mango, 899 Kč; 5. tričko F&F, 129 Kč; 6. semišové lodičky Answear, 549 KčFoto: Archiv firem

S kožen(kov)ou sukní

Na přelomu jara a léta, než začne parno, ještě krásně unosíte koženou či koženkovou sukni. Podle trendů můžete zvolit klasičtější pouzdrový střih, nebo áčkovou sukni v midi délce. My jsme celý komplet doplnili ještě denimovým kabátkem a sandálky s kabelkou i náušnicemi v koňakové barvě.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. džínový kabátek F&F, 749 Kč; 2. kožená kabelka Mango, 1299 Kč; 3. náušnice Lindex, 149 Kč; 4. koženková sukně Zara, 599 Kč; 5. tričko F&F, 129 Kč; 6. kožené sandály Högl, 3799 KčFoto: Archiv firem

Se šortkami

Letní verze s džínovými kraťasy je ideální volbou na procházku do parku a do zoo, i na piknik s přáteli či rodinou. Pokud byste v takovém outfitu chtěly vyrazit v létě k vodě, vyměňte pouze espadrilky za žabky a kabelku za plážovou tašku. Nezapomeňte také na klobouk a oči chraňte slunečními brýlemi.

Foto: Archiv firem

Zleva: 1. slamák Tonak, 1800 Kč; 2. kabelka Deichmann, 799 Kč; 3. sluneční brýle Reserved, 299 Kč; 4. džínové kraťasy Mavi (prodává About You), 1299 Kč; 5. tričko F&F, 129 Kč; 6. espadrilky Toms (prodává Urbanlux), 1450 KčFoto: Archiv firem

K pruhovanému tričku si pořiďte tuto sezonu i bílou denimovou bundu.

Reklama

Načítám