Hlavní obsah

První fotografie prince Louise! Porovnejte ho se sourozenci!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Jestli jste se těšili na oficiální narozeninovou fotografii princezny Charlotte (3), pak jste letos asi byli zklamaní. Vévodkyně Kate (36) ji ze zcela pochopitelných důvodů nestihla pořídit. Teď to ale všem fanouškům vynahradila dvojnásob. Vyfotografovala ji dohromady s mladším bratříčkem, princem Louisem.

Článek

Tomu se říká zabít dvě mouchy jednou ranou! Vévodkyně Kate, která si zakládá na tom, že fotografie svých dětí pořizuje zásadně ona sama, letos všem svým fanouškům nadělila takový malý dáreček. Zatímco se všichni těšili na oficiální fotografii malé Charlotte, která oslavila 2. května třetí narozeniny, a které se v ten den nedočkali, vévodkyně jim to krásně vynahradila. V den narozenin své dcery ji totiž vyfotografovala s mladším bratříčkem, princem Louisem, který se narodil 23. dubna.

Foto: Profimedia.cz

Narozeninovou fotografii princezny Charlotte pořídila rovnou s mladším bratříčkemFoto: Profimedia.cz

Kromě toho ale Kate samozřejmě pořídila i snímek samotného prince. Na fotografii mu jsou teprve tři dny. Velké oči a tmavé oči ukazují na to, že bude podobný spíše své sestřičce, než bráchovi princi Georgi (4). Ten se totiž, na rozdíl od něj a Charlotte, narodil se světlými vlásky. Blonďatou kštici má ostatně dodnes. Nicméně u malých dětí se barva vlasů může klidně během pár dnů změnit.

Foto: Profimedia.cz

Fotografie svých dětí Kate pořizuje zásadně sama (zde je Louise)Foto: Profimedia.cz

Poprvé fotil dědeček

Obě dvě fotografie byly zveřejněny v sobotu 5. května večer, což je poměrně překvapivé. Obvykle se totiž snímky královských potomků nezveřejňují tak brzy. Princ George se narodil 22. července 2013, ale první fotografie od odchodu Kate z porodnice, poslala rodina do světa až 19. srpna. Tenkrát ho, spolu s rodiči a jejich rodinnými psy, zachytil Michael Middleton (68), otec vévodkyně.

Foto: Profimedia.cz

První fotografii, i s pejsky, pořídil otec vévodkyně Kate, Michael Middleton Foto: Profimedia.cz

To bylo poprvé a naposledy, co první oficiální fotografii královských dětí pořídil někdo jiný než sama vévodkyně. Už první narozeniny George zachytila Kate sama a všechny další oslavy i narození taktéž. Takže když se 2. května 2015 narodila Charlotte, vzala už to její maminka do svých rukou. Vyfotila malou princeznu spolu se starším bráškou. Podobně, jako nyní vyfotila Charlotte s bráškou mladším. Stejně, jako to bylo u George, i tady si rodiče dali měsíc načas, než fotografie zveřejnili.

Foto: Profimedia.cz

A takhle vypadala první fotografie malé Charlotte, v náruči svého staršího bratříčka George Foto: Profimedia.cz

Další velkou událostí malého Louise teď budou až jeho křtiny, které s největší pravděpodobností proběhnou v červenci. To vévodkyni Kate čeká předtím ještě jedna významná událost, a to svatba svého švagra, prince Harryho (33), který si bere americkou herečku Meghan Markle (36). Jelikož její muž bude Harrymu svědčit, určitě tam Kate nebude chybět.

Která fotografie se vám líbí nejvíce? 

Reklama