Hlavní obsah

Pyžamová párty? Kdepak, tohle se teď nosí do města!

Foto: indira's work, Shutterstock.com

Foto: indira's work, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strávily byste nejraději celý den v pyžamu? Pak se můžete radovat, módní průmysl vám vyšel vstříc. Mezi oblečení určené na běžné nošení zařadil kousky, které evokují úbor na spaní. Do postele se v nich ale nechodí.

Článek

Ne každý trend se nese v duchu mainstreamu a ten pyžamový se většinové společnosti nejspíš nezavděčí. Ale pokud ve svých outfitech upřednostňujete pohodlí a neřešíte názory druhých, vyrazte do ulic třeba v noční košilce.

Módní souboj 

Příznivkyně aktuálního hitu najdete i mezi slavnými osobnostmi. Ne vždy si s ním ale poradí na jedničku. Zatímco influencerka Anna Šulcová (22) zvolila na premiéru filmu Gump – pes, který naučil lidi žít (2021) saténové šaty s krajkou a ohromně jí to slušelo, modelka Kateřina Průšová (37) v pyžamovém kompletu na párty dermatologické kliniky příliš nezazářila. Model nelichotil její postavě a trefou do černého nebyly ani sandálky bez podpatku s výrazným detailem.

Foto: Profimedia.cz

Anně Šulcové (vlevo) se outfit povedl, to se nedá říct o Kateřině Průšové (vpravo)Foto: Profimedia.cz

Kam v pyžamu?

Jestliže vás nepovedený styling neodradil a pyžámkový oděv byste rády měly ve vlastní skříni, omrkněte nabídku v internetových obchodech i kamenných prodejnách. Nejčastěji narazíte na sety složené z kalhot a košilí v oversized střihu, díky němuž se budete cítit celý den jako v bavlnce.

Přestože odvážnější povahy nosí podobné kombinace bez mrknutí oka i do práce, vhodněji zapadnou mezi plážové outfity na dovolenou. Populární jsou ale i saténové šaty ve stylu noční košilky, bavlněné overaly a kimona připomínající elegantní župánky. Ty už způsobí v české společnosti mnohem menší rozruch. Tak už víte, jaký oděv přibude ve vaší sbírce?

Saténové šaty 

Foto: Archiv firem

Zleva: bílé šaty NA–KD, 1290 Kč; hnědé šaty s krajkou Bershka, 699 Kč Foto: Archiv firem

Proužkované komplety 

Foto: Archiv firem

Zleva: crop top American Eagle, 519 Kč a kalhoty Pieces, 909 Kč, oba kousky prodává About You; košile 599 Kč a kalhoty 599 Kč, oba kousky Pull & Bear Foto: Archiv firem

Tričkové šaty 

Foto: Archiv firem

Zleva: šedé šaty Marks & Spencer, 1099 Kč; lila šaty H&M, 299 Kč Foto: Archiv firem

Batikované duo 

Foto: Archiv firem

Zleva: košile 649 Kč a kalhoty 699 Kč, oba kousky Orsay; košile 410 Kč a kalhoty 410 Kč, oba kousky Shein Foto: Archiv firem

Dlouhé overaly 

Foto: Archiv firem

Zleva: růžový overal Reserved, 999 Kč; šedý overal Bonprix, 529 KčFoto: Archiv firem

Krátké overaly 

Foto: Archiv firem

Zleva: batikovaný overal Orsay, 549 Kč; růžový overal Sinsay, 219 Kč Foto: Archiv firem

Stylová kimona 

Foto: Archiv firem

Zleva: květované kimono Koton (prodává Fact Cool), 469 Kč; žluté kimono Lindex, 400 KčFoto: Archiv firem

Modré sety

Foto: Archiv firem

Zleva: košile 999 Kč a kalhoty 999 Kč, oba kousky Lindex; košile 599 Kč a kalhoty 799 Kč, oba kousky ZaraFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám