Hlavní obsah

Radost ze cvičení s adidas Women

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cvičení nikdy nebylo tak trendy jako nyní! Adidas uvádí novou dámskou kolekci pro období podzim/zima 2012, která je kromě toho, že je již tradičně vysoce profesionální, nyní i úžasně stylová.

Článek

Nová kolekce neposkytuje ženám pouze ultimativní sportovní zážitek, ale rovněž i potěšení, sebedůvěru a pocit atraktivnosti během jakékoli sportovní aktivity. Společně s novou kolekcí je uveden i nový projekt adidas Women All Sports Team. Tento projekt má přispět k tomu, aby se ženy cítily ještě lépe při společném cvičení, a motivovat je ke zdokonalení jejich osobních sportovních výkonů.

Nová dámská sportovní kolekce adidas kombinuje funkčnost, pohodlí, profesionalitu, nejnovější trendy ve sportovních materiálech a technologiích, se stylem a ženskostí. Tato kolekce je navržena tak, aby odpovídala nejvyšším nárokům na top kvalitní sportovní oblečení a byla zároveň šik a trendy. Cílem adidas je, aby se ženy cítily během jakékoli sportovní aktivity pohodlně, ale zároveň i atraktivně a sebejistě.

Zapojit se může každý sport!

Kolekce je rozdělená do následujících řad: Training (trénink), Tennis (tenis), Outdoor (venkovní sporty), Running (běh) a Swim (plavání). Outfity jednotlivých řad lze snadno kombinovat pro jakýkoli druh sportu.

Ruku v ruce s představením nové kolekce startuje i unikátní projekt adidas Women All Sports Team. Jedná se o otevřenou komunitu, kam jsou přizvány všechny ženy, které mají rády myšlenku skupinového cvičení bez ohledu na to, o jaký sport se jedná. All Sports Team je snaha o vytvoření globálního společenství žen, které mají jedno společné – sport. Každá žena, stejně jako každý sport, může být součástí adidas Women All Sports Team. Je to platforma, která dává příležitost ženám strávit čas cvičením a motivuje je k pokroku díky společné sportovní aktivitě.

Jděte do toho s ostatními ženami!

Do programu adidas Women All Sports Team se může připojit každá žena. Jediné, co musí udělat, je vyplnit registrační formulář, který je přístupný na stránkách www.adidaswomen.cz. Po registraci se oficiálně stává členkou AST, je informována o všech událostech a má volný vstup na všechny společné sportovní akce, které jsou vedené profesionálními trenéry, sportovci a ambasadory projektu. Jako bonus se všechny členky adidas Women All Sports Teamu mohou zúčastnit soutěže o účast na adidas tréninkové akademii v Brazílii.

Reklama

Související témata:

Načítám