Hlavní obsah

Rebelky na sociálních sítích, které si nenechají nic líbit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Přijmout kritiku není snadné. A máte-li profil na sociální síti, tak s počtem fanoušků roste i šance, že se někomu nebudete líbit. Jakou zvolit taktiku? Můžete to ignorovat, poděkovat za názor nebo kritika zadupat do země. Co naposledy rozlítilo Radku Třeštíkovou a kdo další má ostré lokty?

Článek

Sledujete-li známou osobnost na sociální síti, začnete mít možná po nějaké době pocit, že jste kamarádi. A může vám připadat přirozené, že občas poradíte nebo upozorníte na chybu. Jedná se přece o veřejně známé lidi, kteří díky fanouškům vydělávají, tak by měli být sdílní a připravení i na kritiku a negativní komentáře. S tím celebrity většinou nesouhlasí a reagují různě. Záleží hodně na konkrétním člověku, jaký má nadhled a jak bere svoje působení on-line vážně.

V každém případě je asi dost těžké nebrat si nelichotivé komentáře k srdci a zůstat nad věcí. A jestli s tím někdo opravdu bojuje, tak je to určitě spisovatelka Radka Třeštíková. Co se jí dotklo tentokrát? A které další dámy dokážou vyvolat diskusi a rády si na svých profilech sjednají pořádek?

Radka Třeštíková: Je mi 38 a vypadám na to

Spisovatelka Radka Třeštíková (38) na sociálních sítích informuje o svých knihách, sděluje politické názory, vkládá fotky dětí a zážitky z cest. Podělila se i o to, že bude tančit ve StarDance. Většina lidí jí napsala, jak je to báječné, ji ale zaujal komentář, že vypadá staře. Řekla by to komentující žena spisovatelce do očí? Jistě ne. Nechala Radka Třeštíková tento „hejt“ být? Rozhodně ne. A kauza „Je mi 38 a mám právo tak vypadat“ je na světě.

A není to poprvé, kdy je u autorky Bábovek (2016) rušno. Před třemi lety byla s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem (41) tváří reklamy na platební karty. Jeli do Irska a do Paříže a na sítě vkládali příspěvky kombinující manželskou romantiku a... platební kartu. Kritika veřejnosti byla otázkou času. Manželé ji vnímali jako závist, ne jako reakci na nepovedený status. Pustili se do konfrontací a uživatele blokovali.

Foto: Profimedia.cz

Radka Třeštíková se ohradila proti komentáři, že vypadá staře. Odmítá důraz kladený na ženský mladistvý vzhled, protože život není soutěž krásy. Na snímku se synem JonatánemFoto: Profimedia.cz

Simona Krainová: Kdo je tu skutečná máma?

Známá modelka na sociální sítě vkládá fotky rodinné i reklamní. A pokud ji někdo naštve, tak to rozmázne – nadhled Simoně Krainové (46) trochu schází. Když sdílela, jak maká na postavě, ptaly se sledující matky, kde na to bere čas. Na to zareagovala manželka fotbalisty Milana Baroše (37) a uklidnila je, že ony jsou skutečné matky – nemají chůvy a opravdu pracují. Modelka ji neváhala upozornit, že jí nic do klína samo nespadlo, což se o partnerce fotbalového útočníka říct nedá.

Foto: Profimedia.cz

Simony Krainové se dotkly komentáře, že není správná máma jen proto, že kromě péče o děti pracuje a stará se o postavuFoto: Profimedia.cz

Berenika Kohoutová a její zadek

Herečka, zpěvačka a blogerka je nepřehlédnutelná. Má to v rodině –Berenika Kohoutová (28) je dcerou Ireny Obermannové (57), která napsala Tajnou knihu (2011), kde hlavní hrdinka miluje Největšího Čecha a postavy se velmi podobají autorce a Václavu Havlovi (†75). Berenika Kohoutová je žena dvou tváří: v roce 2017 vyhrála soutěž Tvoje tvář má známý hlas a lidé ji milovali. Pak odjela na dovolenou do Lisabonu a na Instagram vložila fotku, na níž se městem kochá s odhaleným pozadím. A rázem bylo co řešit.

Foto: Profimedia.cz

Berenika Kohoutová miluje odvážnější modelyFoto: Profimedia.cz

Dara Rolins umí provokovat

Zpěvačka už si toho o sobě pod svými příspěvky přečetla hodně. Dara Rolins (46) se pohybuje ve světě showbyznysu od dětství, tak ji to asi už nepřekvapí. A moc dobře ví, jak zájem vyprovokovat – sdílí i fotky odhalené a odvážné. Dozvídá se pak, že vypadá moc staře, svalnatě, místo focení by měla dělat „pořádnou“ práci apod. Někdy si zpěvačka komentářů nevšímá a nechá na fanoušcích, aby si trolla podali, jindy se do toho pustí sama, protože je to její sociální síť a území.

Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins klidně vyrazí bez podprsenky a její fanoušci to nikdy nezapomenou okomentovatFoto: Profimedia.cz

Jak to nakonec vyřešila Diana Kobzanová?

Miss z roku 2001 uspěla jako moderátorka a žije v Kanadě s hokejistou Michaelem Frolíkem (31), s nímž má dvě holčičky. Na Instagramu glosovala „poklidný život“ na mateřské dovolené a utahovala si i z ostatních. Na tenký led se dostala, když se pustila do Veroniky Kopřivové (28), která žila s Jaromírem Jágrem (47) – řešila její „zdravé“ vaření, striptýzovou minulosti i podnikání. Když čeští hokejisté začali hrát za jeden tým, hrozilo dusno. Situace se vyřešila sama, Dianu Kobzanovou (37) naštval bulvár překrucující její příspěvky a již není na sociální síti tak aktivní. Jací další hokejisté jsou, kromě Frolíka, pohlední? 

Foto: Profimedia.cz

Diana Kobzanová si ráda dělá legraci z toho, jak náročná je péče o manžela hokejistu a jejich dvě dceryFoto: Profimedia.cz

Monika Marešová to zvládla s grácií

Druhá manželka moderátora Leoše Mareše (43) to zpočátku neměla jednoduché. Veřejnost nevěděla, kam ji zařadit. Oblíbený moderátor se do ní bláznivě zamiloval a zahrnul ji láskou a bohatstvím. Objevily se první fámy, reagovalo se na vše, co Monika Marešová (38) sdílela – řešila se její pleť, štíhlost, reklama. Módní redaktorka chvíli hledala taktiku, sem tam se pustila do sporu. Ze dne na den získala hlavní roli ve světě showbyznysu. Když se rozkoukala, ukázalo se, že je chytrá a vtipná, stala se módní ikonou a inspiruje zdravým životním stylem.

Foto: Profimedia.cz

Jako manželka úspěšného moderátora je poměrně na očích, ale naučila se v tom choditFoto: Profimedia.cz

Nikol Moravcová a nevyžádané rady

Herečku a moderátorku sociální sítě živí a umí se na nich pohybovat. Pokud se jí některý komentář nezdá, reaguje. Když byla Nikol Moravcová (32) nařčena z týrání zvířat, protože se vyfotila při plavání s delfíny, vydala prohlášení, kde požádala, ať ji lidé nestylizují do matky Terezy, která „by měla z politické korektnosti vést osvětu a motivovat lidi“, a uvedla, že místo, kde se s delfínem vyfotila, pečuje o zvířata lépe než 5* hotel. Když otěhotněla a sledující matky ji začaly zásobovat radami ohledně péče o dítě, slušně je upozornila, že o pomoc nežádala a nestojí o ni. A když se sledujícím nelíbily těhotenské fotky (připadaly jim morbidní), tak na profil přidala další, protože je důležité, že se líbí jí.

Foto: Profimedia.cz

Nikol Moravcová čeká každým dnem první dítě a fanynky jí chtěly raditFoto: Profimedia.cz

Máte na sociální síti oblíbenou „rebelku“? Připomeňte si fotky slavných, které téměř zbořily sociální sítě.

Reklama

Načítám