Hlavní obsah
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Vzhledem k tomu, že u vás, našich čtenářek a čtenářů, měly nepečené dezerty vždy velký úspěch, rozhodli jsme se oprášit jeden náš domácí recept na ovocný pohár. Pochutnáte si.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 100 g čerstvých jahod
  • 1 ks manga
  • 400 ml smetany ke šlehání
    7
  • 300 g zakysané smetany
    7
  • 2 sáčky vanilkového cukru
  • 2 lžíce cukru krupice
  • 1 hrst cereálních lupínků
    1
  • 1 hrst piškotů
    1
    3
  • 2 páry kočičích jazýčků
    6
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Smetanu ke šlehání vyšlehejte dotuha, přidejte zakysanku, cukry, lupínky, piškoty, nalámané kočičí jazýčky a na kousky pokrájené jahody i mango.

02.

Promíchejte, naplňte do sklenic a dejte vychladit. V jednoduchosti je krása, uvidíte.

Související témata:

Načítám