Hlavní obsah
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Vyzkoušejte i variantu lanýžů z bílé čokolády, kokosu a malin. Hmotu si připravte den předem, a pak už jen během chvilky připravte kuličky.

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
35 kuliček
  • 300 g bílé čokolády
  • 4 lžíce másla
  • 2 lžíce smetany ke šlehání
  • 60 g malin
  • 100 g kokosu
  • 1 hromádka kokosu
Článek

Postup

01.

Čokoládu nalámejte na čtverečky a spolu se smetanou a máslem nechte na mírném plameni rozpustit. Maliny (jestli používáte mrazené, nechte nejprve rozmrznout) rozmixujte a spolu s kokosem a přidejte k rozpuštěné čokoládě. Pořádně promíchejte a nechte nejlépe do druhého dne ztuhnout v lednici. Tvarujte malé kuličky a obalujte v kokosu nebo moučkovém cukru.

Související témata:

Načítám