Hlavní obsah

Rok 2019, rok trojky: Jaký bude, co nás čeká?

Foto: stockfour, Shutterstock.com

Foto: stockfour, Shutterstock.com

Reklama

Rok 2019 nám do života přinese vibraci čísla tři. Jakým způsobem vás tohle číslo ovlivní? V čem se vám bude dařit, a kde naopak pohoříte?

Článek

Proč je rok 2019 právě rokem čísla tři? To je jednoduché. Stačí sečíst všechny číslice tohoto roku a trojka je jasná! 2 + 0 + 1 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3

Číslo tři vás tedy bude provázet celým následujícím rokem. Co vám vnese do života? Touhu po vzdělávání, kreativní nápady a všeobecnou různorodost. Váš náhled na svět se pravděpodobně trochu pozmění, tak na to buďte připraveni.

Chci vědět víc

Trojka je v první řadě číslem intelektu, který se bude v příštím roce dostávat do popředí každodenního jednání. Co to znamená? Na úrovni jedinců třeba to, že budete víc toužit po intelektuálních stimulech, jako jsou knihy, ale třeba také chytré filmy, kulturní výstavy nebo zajímavé přednášky. Více lidí se rozhodne pustit se do vzdělávání a třeba i „na stará kolena“ zamíří na vysoké školy dodělat si titul, po kterém dlouho toužili.

Pokud je tedy vaším vysněným cílem naučit se nějaký jazyk, oprášit si znalosti v libovolném oboru, vytáhnout ze skříně starý klarinet, na který jste kdysi hráli nebo si osvěžit způsob řešení rovnic o třech neznámých, rok 2019 bude na vaší straně. Pusťte se do toho, půjde vám to lépe, než jste čekali. Také je čas znovu se zakousnout do všech pozastavených studií a dodělat všechny tituly, které jste odkládali. Psaní diplomky teď zkrátka bude jednodušší.

V lidech převáží jakási kultivovanost, touha vědět víc. Možná si všimnete, že častěji zapínáte zprávy, častěji otvíráte zpravodajské servery a to, co se kolem vás děje, je pro vás najednou tak nějak důležitější. Celkově to může vyústit v celosvětový posun k lepšímu. Ten, kdo se zajímá o dění kolem sebe, je méně nenávistný a víc přemýšlí o tom, co dělá. Lidé budou celkově lépe naladěni na druhé, nebudou tak snadno podléhat jednoduchým odsudkům a předpojatosti.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Lidé se budou víc zajímat o dění kolem sebe. Základní vlastností roku bude zvídavostFoto: fizkes, Shutterstock.com

Tak trochu jinak

Rok trojky zároveň přinese do lidských životů jistou invenci. Zavedené rutiny přestanou stačit, najednou se na věci budete dívat jinak. To možná povede ke změně zaměstnání nebo alespoň mírné proměně toho, jak vnímáte svět jako celek. Pořádky, na které jste dlouhá léta zvyklí, které jsou pro vás jistotou, budou najednou spíš klecí. Nebojte se toho, že byste snad ztratili pevnou půdu pod nohama. Není třeba udělat radikální řez, stejně tak vás uspokojí pozvolná a postupná proměna.

Trojka je také číslem kreativity a vynalézavosti, které vám budou hrát do karet. A kromě toho bude 2019 rokem všech „mimoňů“, lidí, kteří jsou jiní, divní, kteří nezapadají do průměru. Osobitost je totiž čím dál vítanější. Buďte autentičtí, nesnažte se přizpůsobit normám, ukažte svou skutečnou osobnost.

Kostlivci ve skříni

Není ale všechno jen růžové, to je samozřejmé. Rok 2019 také vrátí na scénu pár strašáků z minulosti a vy budete nuceni čelit věcem, kterým jste se dlouhodobě vyhýbali. Dořešte si předem všechno, co můžete, nemyslete si, že cokoli prostě jen tak vyšumí. V roce trojky se všechny tyhle odloženosti zase pěkně vrátí a přinesou vám pár horkých chvilek, což vás rozhodně nepotěší.

Komplikované to bude také ve vztahové rovině. Rok trojky vám vrátí do cesty všechny ty, se kterými máte nějaké nedořešené, neuzavřené záležitosti, kteří z vašeho života zmizeli bez pořádného rozloučení.

Optimismus především

Klady ale v příštím roce bezpochyby převáží všechny zápory. Trojka je číslo optimismu, veselí, pozitivní energie a celkového nadšení. Ačkoli vám teď třeba dochází síly, leden vás nakopne a vlije vám nové odhodlání do žil. Zejména na začátku roku, kdy bude jeho energie čerstvá, vám všechno půjde snadno od ruky a i problémy, které se zdály nepřekonatelné, najednou budou mít svoje řešení.

Připravte se tedy na všechno, co vám rok 2019 přinese. Jaké v něm máte plány?

Reklama

Související témata:

Načítám