Hlavní obsah

Rozbalte to pod stromečkem. Tohle jsou nej erotické hračky pro dva

Foto: Profimedia

Udělejte si na Vánoce radost oba!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Štědrého dne zbývá pár dní. Ještě nemáte dárek pro partnera či přímo pro sebe? Mrkněte, co skvělého se dá objevit v erotických obchodech. Z těchto tří úlovků budete oba skákat radostí!

Článek

I když se v tuto chvíli dárky přes internet již neobjednávají, protože by s největší pravděpodobností do Štědrého dne nedorazily, ještě není pozdě na návštěvu nějakého erotického obchodu.

Pokud necháváte nákupy na poslední chvíli nebo jste až doteď váhali, čím se s partnerem navzájem obdarovat, je erotika jednou z nejlepších voleb. Vždyť se vlastně jedná o investici do partnerství, a taky nikdo neříkal, že dárky se nemohou ihned vyzkoušet. A na co se letos zaměřit? Tohle jsou sexy hity roku 2015!

1. Expert na tlaky

Kdo zná první řadu inovativního a neotřelého masážního strojku Womanizer, který se nedá nazvat vibrátorem, jistě nadšeně vítá i pokračovatele „pulsující ságy“. Váha 128 gramů, maximální hluk 42 decibelů, osm různých režimů, doba nabíjení 120 minut, provoz zhruba 240 minut, ladné tvary a naprosto odlišná stimulace klitorisu.

Přístroj se právě na něj „namíří“, šetrně ho nasaje a dráždí s pomocí pulzujících tlakových vln, jejichž intenzita se dá pohodlně nastavit. O klasických a dobře známých vibracích tak nemůže být řeč. A proč bude tahle věc bavit i muže?

Protože kdo si hraje, nezlobí. Vzít si do ruky něco tak průlomového, je neskutečně lákavou zábavou pro pány (téměř všech) věkových kategorií. Ostatně, podtlak si mohou vyzkoušet všichni… A kolik za to? Cena příliš nepotěší, spíš naopak. Pohybuje se totiž těsně pod hranicí sedmi tisíc korun. Ale na druhé straně, když jsou ty Vánoce, měly by se plnit všechny sny. I ty erotické….

Foto: Archiv firmy

Není nejlevnější, ale je ...prostě úžasný!Foto: Archiv firmy

2. Masážní unisex pomocník

Máte pocit, že se k vám do postele dostal stereotyp? Nemůžete se zbavit pocitu vyčpělosti nebo nudy? Pod stromeček si zabalte masážní hlavici – třeba Maxlover Loti Angel, jejíž cena se pohybuje od 1499 do 2199 korun. Co za tyhle peníze nabízí?

Snadné ovládání, ergonomický tvar skvěle padnoucí do ruky, deset vibračních režimů, dobíjení asi tři hodiny, operační doba ve stejných hodnotách, možnost měnit úhly hlavice podle potřeb a nálady. Lechtivé masáže, ale i ty „nezištné“ – uvolňující se rázem stanou oblíbenou součástí partnerského života, což vědí všichni, kdo už svého osobního maséra doma mají.

První vlna oblíbenosti erotických pomůcek tohoto typu se totiž spustila již před lety, nicméně popularitě se těší stále. Aby ne. Multifunkční hračky jsou ty nejlepší. Akorát konkrétně v případě této je nutné používat výhradně lubrikanty na bázi vody, takže když už v tom obchodě budete, zaúkolujte svého milence, aby se po nějakém podíval. Byla by škoda, kdyby byly svátky na suchu.

Foto: Archiv firmy

Masážní hlavice u vás rozhodně zažene nuduFoto: Archiv firmy

3. Zábava výhradně pro dospělé

Párový vibrátor We-Vibe zná každý. Na světě je už čtvrtá série, nicméně ta s označením „plus“ se od předešlých modelů liší tím, že je víc technologicky zdatná. Můžete být třeba na konci světa, ale stejně si s vámi partner bude hrát. We-Vibe se dá ovládat mobilním telefonem (je kompatibilní s Android i iOS), má pět módů s tím, že si můžete vytvořit čistě vlastní šitý na míru.

Dva výkonné motory, které lze ovládat nezávisle, stoprocentní vodotěsnost, stabilita, výkonnost, použití pro masturbaci nebo jako zábava pro dva, cena 3499 korun. Potřebujete v posteli ještě něco dalšího? Jen si představte, jak ten váš v ruce žmoulá dálkové ovládání. I to obyčejné nedá z ruky. Co pak bude dělat s tímhle kouzelným? Tak veselé Vánoce!

Foto: Archiv firmy

I vašeho partnera bude jistě fascinovat technické zpracování této hračkyFoto: Archiv firmy

A jak svátky budete trávit vy?

Reklama

Načítám