Hlavní obsah

S kvalitním nábytkem je radost bydlet

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšleli jste někdy o tom, jak by mohlo vypadat vybavení vašeho bytu či domu, kdybyste nebyli limitováni žádným omezením? Takový váš vlastní „interiér snů“ zařízený tím nejlepším nábytkem…

Článek

Měl by být jistě dokonalý ve všech směrech. Měl by odpovídat světovým trendům v designu, líbit se vám a měl by umět vytvořit z vašeho domu či bytu skutečný domov. Měl by být praktický, aby dobře sloužil svému účelu. A samozřejmě by měl být vyroben z těch nejkvalitnějších materiálů, aby vám dlouho vydržel jako nový. Taky by ho měla vyrobit špička ve svém oboru, která vám poskytne záruku i servis. A hlavně – měl by být za rozumnou cenu.

O takovém nábytku však už nemusíte jen snít. Firma HANÁK NÁBYTEK právě v těchto dnech vstoupila na trh s novou výrobkovou řadou s označením TREND, díky níž rozšiřuje nejen svůj sortiment, ale přináší optimální řešení zákazníkům s vysokými nároky na kvalitu a příznivou cenu.

Kuchyň ve vysokém lesku doplňují elektrospotřebiče Fagor

K vytvoření nového výrobního konceptu vedla firmu snaha nabídnout lidem, kteří uvažují o výběru a pořízení kvalitního kuchyňského a ostatního interiérového nábytku, alternativu tak, aby už nemuseli dělat kompromisy mezi kvalitou a cenou. Jedinečnost řady TREND spočívá v nové povrchové úpravě dvířek, na která se nanáší sedmivrstvý lak z pohledové strany včetně hran. Díky tomu je u nábytku zajištěna nejen rozumná cena, ale především dlouhá životnost a moderní design s vysokým leskem, který nábytku dodává luxusní vzhled.

Na jaře se tak v interiérových studiích a u prodejců nábytku po celé České republice můžete setkat například s kuchyněmi TREND v 6 nových originálních odstínech, které jsou předurčeny stát se módním hitem v evropském nábytkářství na nadcházející sezonu.

Vybírat si můžete z mnoha barevných odstínů

Kuchyně TREND jsou nyní k dostání v široké škále barevných kombinací a provedení, která představuje 12 barevných variant ve vysokém lesku i matu a 8 designových materiálů v dekorech strukturovaných dřevin. Součástí kuchyňských sestav HANÁK je i vybavení moderními spotřebiči například značky FAGOR, která až do 31. května nabízí k nákupu kuchyně se třemi spotřebiči FAGOR pyrolytickou troubu za poloviční cenu, a navíc tlakový hrnec zdarma.

Řada Trend zahrnuje nábytek pro všechny místnosti vašeho bytu

Kromě kuchyní však kolekce TREND nabízí i další nábytkový sortiment, jako jsou obývací pokoje, ložnice nebo třeba vestavné skříně na míru. Máte tak možnost si kompletně vybavit svůj interiér nábytkem v nejmodernějších povrchových úpravách a barvách, které sledují aktuální trendy v oblasti designu nábytku. Stejně jako kuchyně je i ostatní nábytek vyráběn v různých provedeních včetně atypických tvarů na míru tak, aby dokázal naplnit veškeré představy o vašem vysněném interiéru, ve kterém bude radost bydlet.

Reklama

Související témata:

Načítám