Hlavní obsah

Sestra a ženáč: Víme, jak to dopadlo!

Foto: shutterstock.com

Jiřčin příběh měl u vás velký ohlasFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kateřina měla problém. Myslela si, že si její sestra Jiřka kazí život se ženatým mužem. Se svými pocity se svěřila vám, našim čtenářkám, a vy jste jí poradily! A jak to dopadlo? Hlavní aktérka story Jiřina se odhodlala a sama nám napsala!

Článek

Chtěla bych všem poděkovat za reakce, povzbuzení, ale i za nelibost, kterou u některých můj příběh vyvolal. Obávám se, že dotyčná paní, která na mě plivala nejvíc, si mě s někým musela splést. Můj příběh je opravdový, napsaný podle pravdy a myslím si, že má i happy end.

Můj ženatý přítel Honza už nedokázal čelit psychice obou žen, tedy mé a jeho ženy, a protože je jemný, citlivý a hlavně zodpovědný, rozhodl se vrátit domů ke své rodině. Vzhledem k tomu, že než jsme se poznali, byl Honza na pokraji sebevraždy, doufám, že si ujasnil svou situaci a že bude už jen šťastný a jeho rodina také. Je to opravdu báječný muž, ale za to jistě vděčí i své ženě, protože, jak se říká, muže vždy dotváří žena.

Omlouvám se všem, kterých se toto téma dotklo, protože jsem netušila, že je tady tolik manželi oklamaných žen, věřila jsem v opravdovou lásku a naivně jsem se domnívala, že v České republice tolik nevěr neexistuje.

A jak skončil můj příběh? Můj druhý nápadník Petr se nakonec opravdu odhodlal a bez toho, aby se předtím opil, mě pozval na sklenku sektu. Byl to ten nejkrásnější večer mého života a doufám, že bude trvat navždy!

Závěrem bych ještě chtěla poděkovat mé sestře Kateřině za to, že můj příběh napsala taktně a tak, aby se nedotkla oné manželky, protože já bych sama od sebe neměla odvahu tento příběh zveřejnit. Moc si toho vážím, že se mi snažila otevřít oči.

Vaše příspěvky si ráda přečtu, ale už na ně nebudu reagovat, protože se stydím, když vidím, co to způsobilo za bolest některým zoufalým manželkám ve stejné situaci. A sama se s tím chci už také vyrovnat a začít znova.

Přeji každé z vás klidný a spokojený život, děkuji,

Reklama

Související témata:

Načítám