Hlavní obsah

Sestra si kazí život. Se ženáčem!

Foto: shutterstock.com

Sestra se bezhlavě zamilovalaFoto: shutterstock.com

Reklama

Mé sestře Jiřině je dvacet pět let a zdá se, že se konečně poprvé opravdu zamilovala! Samozřejmě že měla mnoho různých lásek, ale její vztahy skončily mnohem dříve, než vůbec začaly.

Článek

Jiřka si umí téměř se vším poradit, ať už jde o klasické domácí práce, ale navíc i s malováním, opravou motocyklu či kola, zahradničením, truhlařinou a dalším, prostě takový malý „Ferda mravenec“.

Mnohé práce jsou pro Jiřku koníčkem, a tak když vidí někoho dělat něco špatně, začne poučovat, asi proto i studuje na učitelku. My jsme už na to zvyklí, ale málokterý muž to dokáže vydržet a Jiřka pak přijde a řekne, že je to pitomec, protože tu práci dělá jinak, než je zvyklá, a tak nic neumí.

A pak je samozřejmě rychle po lásce. V březnu na diskotéce se Jiřka zamilovala. Muž je to celkem pohledný, ale byl na diskotéce s manželkou! Vyzval Jiřku k tanci a zaujalo ho, co všechno ve svém věku ví a zná a co vše stíhá, vzhledem k tomu, že pracuje na částečný úvazek a studuje pedagogiku na denním studiu.

Honza Jiřce vysvětlil, že je naprosto v pořádku, když spolu půjdou nejen tancovat, ale i na výlet či na večeři, že je to dohoda mezi ním a jeho manželkou kvůli dětem, ale jinak si dělá každý, co chce. Slovo dalo slovo, Jiřka dala Honzovi e-mail a za dva dny přišel první dopis od Jana.

Zpočátku to vypadalo nevinně, Jiřka si užívala života a jen se kamarádili, ale za nějakou dobu se to trochu zvrtlo. Jiřka se zamilovala. Honza je o patnáct let starší a hodně ji rozmazloval, tu nějaká kytička, večeře, výlet, zábava. Zanedlouho to začalo vadit ale jeho ženě, a jak to bývá, nezůstala doma s rodinou, aby se snažila zabránit konfliktům, ale dál si jezdila po svých i několikadenních výletech a nechala vše na Honzovi.

Jiřka se snažila pomoci Honzovi s nákupy, vařením nebo praním. Ten ale chtěl po manželce, aby se vrátila domů a nejezdila na dovolené s jiným mužem. Na to mu manželka odpověděla dalším týdenním odjezdem se svým přítelem. A Honza zamotal sestře hlavu ještě víc, mluvil o rozvodu, společné dovolené a o společném bydlení.

Foto: shutterstock.com

Stačí, aby jeho bývalá zavolala, a už letíFoto: shutterstock.com

Vše znělo jako pohádka a Jiřka té pohádce uvěřila. Honza měl však jiné plány, chtěl jen manželce oplatit její další odjezd, ale sám se do této situace zamotal víc, než chtěl, a zamiloval se. Jiřka jeho lásce úplně podlehla, a tak začala pálit mosty s vlastní rodinou, které se pochopitelně nelíbilo, že je její partner o tolik starší a ještě k tomu ženatý.

A Honza požádal manželku o rozvod a ta po mnoha „sebevraždách“ a pomluvách konečně svolila! Co špíny se naházelo na sestru a kolik sil ji stála její láska!

Chtěla jen trochu pohlazení a citu, které jí nikdy žádný muž tolik jako Honza nedal. Honza sestře už mnohokrát ublížil, protože se snaží neustále upřednostňovat jeho dnes už bývalou manželku. Myslím, že je Jiřka hodně zklamaná. Neměli žádnou dovolenou, není společné bydlení, ona bydlí stále u rodičů. Zatím jediné, co Honza splnil, je rozvod, ale myslím, že vše kolem nich narušilo jejich vztah natolik, že nevím, jestli se to dá ještě někdy spravit.

Bývalá manželka Honzu stále ovládá, jen zavolá, může se pro ni rozkrájet, a sestře to samozřejmě vadí. Všichni jsme jí mnohokrát říkali, ať se na něj vykašle, že to nemá zapotřebí, ale Jiřka ho pořád miluje a věří, že vše překonají. Samozřejmě že jí nechci bránit, ale dobře vím, že není chyba jen na její straně, ale na všech třech. Prostě se zamilovala a jak to bude pokračovat, to už ukáže osud sám.

Reklama

Související témata:

Načítám