Hlavní obsah

Sex: Jak se milovat 15 minut, hodinu nebo celý den?

Foto: Profimedia

Zařiďte si intimní chvíle podle toho, kolik máte času. Někdy je chyba promarnit i jednu minutu!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milování? Občas se člověk musí přizpůsobit časovým možnostem. Chvíle totiž není den, minuta není hodina. Jak předpokládaný časový horizont ovlivní vaše prožitky? Tohle musíte znát!

Článek

I když kdekdo tvrdí, že při sexu ho čas nezajímá, nutně to nemusí být pravda. Děti usnuly, spěcháte do práce, nebo naopak máte volno: hodinu, odpoledne či celý den? Milování si užijete jedině takhle…

Rychlovka: okolo 15 minut

Jak sebe i jeho vzrušit tak rychle? Svlékáním oblečení se nezatěžujte a použijte trik britské sexuoložky Tracey Cox. Přejeďte mu svými rty přes ústa, ale nedovolte, aby vás políbil. Na chvíli vezměte jeho penis do úst, pak se rychle přesuňte výš a začněte ho líbat na krku. Sedněte si na něj a nechte penis vklouznout na kraj pochvy. Pak hned vstaňte a odejděte… Ihned zvýšíte sexuální napětí. Pak už nebude na co čekat. Tak honem!

Tip: Mnohdy stačí jen říct „chci tě“. Podle sexuoložky, když je žena iniciátorkou sexu, muž je připraven téměř okamžitě, protože beztak po rychlém sexu často touží.

Foto: Profimedia

Způsobů, jak muže rychle vzrušit, je mnohoFoto: Profimedia

Hodina: S předehrou i dohrou

Polibky, pár minut „ručních prací“, orální sex, milování, vystřídání aspoň dvou až pěti poloh, lehká dohra (pohlazení, objetí, šimrání na zádech nebo třeba i kafíčko pro oba). Za hodinu se toho dá stihnout dost.

Tip: Naladit se ještě před setkáním můžete erotickou komunikací přes mobil (když akci plánujete). Pokud se sejdete spontánně, pomůže rychlá sprcha, provonění oblíbeným parfémem nebo oblečení do krajkového prádla. Platí pravidlo: vypadáte smyslně – cítíte se smyslně.

Celé dopoledne nebo odpoledne

Máte na sebe několik hodin? Stihnete si uspořádat soukromý piknik, jeden druhého si užijete při společné koupeli nebo sprše, zase po dlouhé době okusíte erotickou masáž (hodí se oleje na bázi vody, dětské olejíčky nebo neparfémované masážní oleje), kdy partner nebo vy ležíte na zádech a necháte se pár minut opečovávat.

Vědomí, že nikdo z vás nemusí spěchat, zařídí dokonalé uvolnění. A to se hodí i pro méně obvyklé praktiky, na které jindy není čas ani nálada. Hlazení zadečku, jeho stimulace prsty... Pokud vás něco z toho láká, ale zatím nemáte odvahu, pouze si na to hrajte.

Tip: „Realizování fantazií nemusí proběhnout do puntíku. Bohatě si vystačíte se symboly. Co s nimi? Tak třeba když máte fantazie o análním sexu, ale nechcete to zkoušet naostro, milujte se s partnerem zezadu a předstírejte, že děláte anální sex,“ tvrdí sexuoložka ve své knize Žhavý sex.

Foto: Profimedia

Celá polovina dne? Tak si ji užijte třeba i s úžasnou masáží!Foto: Profimedia

Celý jeden den

Společná masturbace, změna místa, jako kulisa porno film, pro zpestření erotická pomůcka. Svažte ho či spoutejte (23 procent mužů o 25 procent žen o tom sní) a nikam nespěchejte. Hlasitě sténejte a probuďte v sobě divadelní herečku. Nebo…

Líbejte ho po celém těle, masírujte ho celým svým tělem. (Nechte ho, ať si lehne na břicho nebo na záda, lehněte si na něj, pomalu se na něm vrťte a užívejte blízký kontakt tělo na tělo.) Prodlužujte napětí, co to dá…

Podle Glenna Wilsona z londýnského Institutu psychiatrie jsou vhodné jezdecké polohy, které oddalují ejakulaci. Podle něj leží-li muž na zádech, jsou erekční a ejakulační reflexy zpomalené.

„K zabránění ejakulace se tak stihne použít speciální technika stisku. Když muž cítí, že se již blíží okamžik vyvrcholení, dá ženě znamení. Žena si penis vyndá a mezi prsty mu pevně stiskne vrchol žaludu tak dlouho, až ucítí, že se erekce ztrácí. Pak lze muže znovu vzrušit a milování může pokračovat,“ zmiňuje se ve své knize Vynalézavá láska.

Tip:Sexuoložka Tracey Cox párům doporučuje milovat se v devět hodin ráno, neboť hladina testosteronu v tuto dobu dosahuje vrcholu. Pokud už spolu nějaký čas žijete, pravděpodobně máte hezky sladěné cykly. Devátá se tedy dá považovat za super milostný start celodenního mazlení. Máte na něj odvahu?

A kolik času na sex obvykle máte vy?

Související témata:

Načítám