Hlavní obsah

Sex: Koleda, jakou nezažil? Ukažte se ve svůdném kostýmu!

Foto: Thinkstock

Opepřete si Velikonoce trochu jiným sexem!Foto: Thinkstock

Reklama

Velikonoce! Chcete, aby byly netradiční? Pak se proměňte v sexy zvířátko, které partner nebude chtít pustit ze své postele! Kolik stojí lechtivé kostýmy, které si každý muž zamiluje?

Článek

Historické prameny uvádějí, že v předkřesťanských kulturách lidé k zajíci vzhlíželi jakožto k měsíčnímu zvířeti, tedy bytosti, která přes den spí a v noci hýří aktivitou. Někdy od druhé poloviny 17. století se zajíc stal symbolem Velikonoc. Traduje se, že díky pestrobarevným vajíčkům, které dostávaly hodné děti. Vivat, zajíci! Nebo snad králíku?

V podvědomí veřejnosti bývá jeden s druhým velmi často zaměňován. Ale čert to vem. Jestli se v rámci lechtivých oslav jara převlečete za jednoho nebo za druhého, vyrazíte tím partnerovi dech tak, že o příslušném zvířecím druhu pátrat nebude. A nezbytná poznávací znamení? Pochopitelně ouška a ocásek! Bez nich to nepůjde, což výrobci pochopitelně vědí. Co prostřednictvím chlípných obchodů nabízejí?

1. Nadílka od romantiček

Sexy velikonoční svátky můžete pojmout romanticky. Pastelově žluté šaty s růžovými kamínky, čelenkou a bílou krajkou na spodničce působí něžně. Stejně jako načechraný ocásek na zadečku! V zahraničních obchodech tento kostým vyjde asi na 43 dolarů, což je v přepočtu necelých 1100 korun českých. Přijde vám to na jarní řádění trochu moc?

Dá se na to vyzrát výrobou (či přešitím) z vlastních letních šatů. Růžovou mašli okolo pasu seženete v každé galanterii a ocásek snadno umotáte z bavlny. Jen si vzpomeňte na dětská léta a vytváření bambulek na zimní čepice! Pokud nemáte čas, vsaďte na jistotu…

Foto: partycity.com

Ouška musí mít přece každý zajíček!Foto: partycity.com

2. Něžná zvířecí víla

Jemně i vyzývavě zároveň působí kostým, který se skládá z topu, podvazků, punčoch, které jsou v ceně, kalhotek a čelenky s oušky. Vyjde bezmála na tisíc korun a nabízí ho jeden z českých obchodů. Pořídíte si ho? Pak je nad slunce jasné, že partner z vás nespustí oči ani ruce po celé svátky! A teď něco pro drsnější holky!

Foto: Archiv

Slaďoučký kostýmek rozpálí každého mužeFoto: Archiv

3. Velikonoční domina

Dost už bylo romantiky! Pobláznění z filmu 50 odstínů šedi se přece může promítnout i do velikonočního prodlouženého víkendu. S pomocí body v černé barvě si sjednáte pořádek raz dva. Součástí kostýmu někdy bývá i kouzelnická hůlka, kterou se dá nejen čarovat, ale i poplácávat, což by se líbilo nejen panu Greyovi…

Kostým tohoto typu stojí v závislosti na použitých materiálech asi pět až šest stovek. Pokud Velikonoce chcete pojmout trochu luxusněji a toužíte blýsknout se latexem, vsaďte na pořádně těsný a přísný overal. Jistě, připlatíte si (počítejte od tisícovky výš), ale po zbytek roku máte o zábavu postaráno! Říká se, že kdo se jednou pro latex nadchne, už nikdy se ho nevzdá.

Foto: wondercostumes.com

A co vnést do erotických her trochu přísnosti?Foto: wondercostumes.com

4. Kraťasy? A proč ne?

Šatičky, body nebo overaly? Dobrá volba, ale co se týče sexy králíčka nebo zajíčka v jarním pojetí, neobejde se ani bez kraťasů. Ty delší mohou zakrýt i případné nedostatky postavy a zároveň si s kouzlem romanticky působících šatů opravdu nic nezadají. Akorát je to trochu složitější, když dojde na věc. Dopředu musíte počítat s méně pohodlnějším rozepínáním a svlékáním, ale co když právě tohle je záměr?

V obchodech s erotickým zbožím nebo svátečními kostýmy jsou k mání od pětistovky do tisícovky, ale zase platí, že pokud máte jen trochu šikovné ruce a eventuálně nějaký svůj starý módní kousek nazbyt, stihnete si do svátků vyrobit originální sexy kostým, nad kterým partnerovi spadne brada. Tak nastavte pozadí a nechte si naplácat jeho pomlázkou…

Foto: yandy.com

Typů převleků můžete najít mrakyFoto: yandy.com

Foto: Archiv firmy

Puntíkovaný komplet, zdravotní setřička...I jiné sexy převleky jsou super, vyzkoušejte je!Foto: Archiv firmy

A jak se na Velikonoce připravujete vy?

Reklama

Načítám