Hlavní obsah

Ovládáte sex na dálku?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pošlete mu své odvážné fotoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba je už taková - žijeme napříč kontinenty a lehce se nám může stát, že miláček musí odjet na druhý konec světa. Na měsíc nebo třeba na půl roku... v každém případě se ustýskáme! Jak nedopustit, aby na nás zapomněl? Zprostředkujte si sex na dálku!

Článek

Nenechte ho zapomenout na vaše společné sladké chvilky...

Nepodceňujte dopisy

Pamatujete si na letní tábory? Tuto dobu odloučení od své velké -náctileté lásky jsme překonávali něžným psaním zpestřeným otiskem rtěnky na obálce. Už ve středověku byly dopisní papíry navoněné, barevné a s ornamenty - prostě osobní. Z pomněnkově modré obálky provoněné heřmánkem bylo patrné, že si s ním pisatelka dala práci. Růžek navoněný parfémem, který cítil při polibku na vaši labutí šíji v něm probouzel erotické představy, kde vy jste byla bohyní.

I v době neosobních esemesek a internetu, je z dopisu jasná zpráva - záleží mi na tobě, dala jsem si s tím práci. Váš partner, takto navnaděn bude denně běhat k poštovní schránce a dychtivě očekávat váš další vzkaz. Nezapomeňte v dopise zavzpomínat na nějaký váš společný zážitek, procházku, setkání. Dáte mu tím najevo, jak moc o vašem vztahu přemýšlíte a pochopí, že s žádnou další ženou by neměl společné vzpomínky jako s vámi. Svůj význam má i poštovní známka. Dejte si práci a vyberte ceninu se symbolem, který se pro něj stane poznávacím znamením, že mu píšete právě vy!

A pak večer...

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Otisk vašich rtů ho potěšíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nečervenejte se u telefonu!

Dnešní kněžky lásky zveřejňují inzeráty typu: Zavolej, hlasitý orgasmus za tři minuty! Vy ale můžete se svým partnerem rozvinout milostný dialog v plné škále šeptaných slovíček, vzdechů i přidušených výkřiků. Můžete ho kouzlem svého hlasu přiblížit tak, že bude fyzicky cítit vaši přítomnost a ještě dlouho nebude slyšet nic jiného, než vaše něžné a vášnivé vrkání. K obhroublým a prostým nabídkám zůstane hluchý, protože má hlavu naplněnou vaším tónem.

Odvážné foto

Tohle by do vás nikdy neřekl, ale bude příjemně překvapen. Vaše fotografie v sexy prádélku může být romantická, ale i velmi erotická. Důležité je, že ji bude mít v náprsní kapse a bude mít s čím srovnávat tuctové barbíny, které se mu nabízejí. Vy na snímku máte své kouzlo. Jak to provést? Pokud se to nedaří samospouští, určitě najdete kamarádku, která vám pomůže. Takový dárek od vás v obálce nečekal a hned se pokusí svou misi v zahraničí zkrátit.

Vyhlašte soutěž

Pro udržení partnerovi pozornosti se hodí i klání na dálku. Vyzvěte ho do soutěže o nejlepší erotickou povídku. Bez zábran napište svou ostrou „harlekýnku", kde hlavními hrdiny jste vy dva. Nebojte a nestyďte se za své představy a totéž žádejte od něj. Opět k sobě připoutáte jeho myšlenky, donutíte ho, aby myslel na vás a navíc se z jeho psaní dozvíte, co by mu v erotické sféře udělalo radost. Určitě si po po práci rád odpočine nad vašimi texty a i on bude mít po návratu jasno v tom, co si od intimního života slibujete.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Okouzlete ho erotikou po telefonuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Stanu se filmovou hvězdou

K úplnému uspokojení si opuštěný sameček nemusí pouštět porno z videokazet. Proč by se nemohl kochat odvahou své milé, která mu pošle vlastní nahrávku! Kamarádka, která vám pomohla už při fotografování, se může chopit kamery a věřte, že tohle něžně a divoce erotické poselství způsobí, že váš milenec nebude mít potřebu hledat fyzické zážitky jinde. Může být přeci s vámi, kdykoli si zapne video.

Až se vrátí, bude mezi vámi nenásilnou cestou všechno jiné. Oběma vám bude mnohem jasnější, co si ten druhý představuje a po čem touží. Místo toho, aby vás vzdálenost a čas odcizily, stali jste se sobě navzájem ještě bližšími a upřímnějšími.

Reklama

Načítám