Hlavní obsah

Sex na pláži? To je ono!

Foto: Thinkstock

Užijte si slunce, vodu a možná i sexFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechny správný holky ho znají. Sex na pláži! Nejlepší je užívat si ho v přítomnosti muže značky ideál, ale marný není ani s nejlepší kamarádkou. Sluneční paprsky vás hladí po tváři, slastně se protahujete, vychutnáváte si každičkou chvilku, hrajete si s kostkami ledu a hlava se vám začíná točit…

Článek

„Dáte si další drink, madam?“ Prosím? Co to po mně ten člověk chce? Aha. To je ten barman. „Díky, ráda!“ Návrat do reality se tomu říká. A tak hezky to začalo. No, tak si dám ještě jeden sex na pláži s ledem. Míchané nápoje k létu přece patří!

Moderátorka Jitka Asterová byla zvědavá, jak na sex na pláži zareagují posluchačky a posluchači rádia Frekvence 1. Míchaný nápoj jim nabídnout nemohla, takže v Sexy životě šlo o ten skutečný sex na pláži se vším, co k němu patří – s pískem, který vám vleze všude, s komáry, co štípou, i se zvědavým dědulou, co se zčistajasna vynořil za skalním útesem.

„Ahoj, Asterko, na dovolené jsme s manželkou leželi na krásné pláži, obloha byla azurová a moře báječně teplé, prostě kýč. A tak jsem se tak díval na tu svou ženu, jak je krásně opálená, jak se jí třpytí kapky vody na nahé kůži – a najednou mi bylo jasné, že ji moc chci. Prostě mi začaly být plavky těsné! Ve filmu je to jasné – on políbí ji, ona jeho, jejich těla se propletou… Ale co má chudák vzrušený muž dělat na pláži plné lidí? Tak jsem tak ležel přikrytý časopisem a silou vůle vyháněl všechny ty rekreanty pryč. Trvalo to, ale povedlo se, naštěstí se všichni těšili na oběd a nechali nás na pláži samotné. To, co následovalo, bylo fakt jako ve filmu! Sex na pláži byl ten nejlepší, který jsme s mou drahou polovičkou prožili! A nejlepší bylo finále: naše dcerka Anička, která je tím nejhezčím suvenýrem z loňské dovolené! Ten sex na pláži za to stál!“

No, není to krása? Je! Každý sex na pláži ale takhle romantickou dohru nemívá. Holky, dejme si pozor! Abychom nedopadly jako Veronika:

„Jitko, musím vám napsat. Sex na pláži jsem prožila s přítelem na Jadranu. Bylo to krásné! My dva a moře… Nebyl to vlastně sex na pláži, byl v moři. Připadala jsem si jako malá mořská víla, až do chvíle, kdy se mezi nás připletla medúza. Jauvajs! Schytali jsme to oba dva! Polibek medúzy moc romantický nebyl. Po zbytek dovolené jsme na sex mohli zapomenout. Potvora jedna žahavá slizká! Ale smějeme se tomu ještě dneska!“

Inu, není to s tím sexem na pláži jednoduché! Je vzrušující, inspirující a tak krásně jiný. Ale může být i bolestivý, pokud si nedáme pozor na medúzy a pokud ho vyzkoušíme s potetovaným plavčíkem, který nám nakonec zlomí srdce. Vychutnejme si ho stejně, jako míchaný nápoj v letním horku: v rozumné míře a s někým, koho máme rády!

A jestli vás zajímá názor odbornice na sexy život, tak napište Jitce Asterové do její sexy poradny. Nejenom o sexu na pláži!

Reklama

Související témata:

Načítám