Hlavní obsah

Slavné milenky: Kdo je známý kvůli pletkám s ženatým mužem?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Za některé ženy mluví úspěchy, kterých dosáhly, jiné se chtě nechtě proslaví hlavně svým poměrem se slavným mužem. Připomeňte si české i zahraniční milenky, které rozvířily vody bulvárních plátků.

Článek

Na milenky veřejnost nenahlíží zrovna pozitivně. Jsou obviňovány z toho, že svádí ženaté muže, kteří se jim kvůli své přirozené potřebě rozsévat semeno nemohou chudáci ubránit. Na nevěru má společnost zkrátka stále dvojí metr. Přitom ke každému podvodu jsou potřeba dva a vina, pokud lze o nějaké mluvit, je v takových případech na obou. Které ženy se proslavily jako milenky mocných?

Monica Lewinsky (47)

Když se řekne milenka hlavy státu, asi každému se na první dobrou vybaví sociální psycholožka, která měla poměr s bývalým americkým prezidentem Billem Clintonem (74). Zapletla se s ním, když v letech 1995 až 1996 působila ve svých dvaadvaceti letech jako stážistka v Bílém domě. Z její strany prý nešlo o flirt, ale byla do Clintona opravdu zamilovaná, jak se později vyznala médiím.

Když aféra vyplula na povrch, veřejnost si na Monice Lewinsky smlsla a táhne se to s ní dosud. Clinton se sice musel omlouvat, ale jinak neměly jeho lži (zprvu zatloukal) ani nevěra na jeho kariéru či osobní život větší vliv. Monica měla oproti tomu problém sehnat práci a neustále na svou osobu slýchala urážky. Vydělat peníze jí pomohla kniha Říkali jí stíhačka, která byla vydána v roce 1999.

Foto: Profimedia.cz

Známou kdysi svobodnou stážistku mají média v hledáčku i po letech. Ženatému Clintonovi ale aféra život nijak nenabouralaFoto: Profimedia.cz

Lucie Talmanová (53)

Další žena je důkazem, že mimomanželské vztahy mohou skončit pro některé jejich aktéry i šťastně. V roce 2006 se objevily spekulace o vztahu tehdejší poslankyně Lucie Talmanové a předsedy vlády Mirka Topolánka (64). Oba je popřeli s tím, že je pojí jen přátelství. Jenže záhy bylo všechno jinak. V roce 2007 bylo odhaleno, že Lucie Talmanová čeká s Mirkem Topolánkem dítě, a to už se nedalo ututlat. Expředseda vlády se rozvedl a svou milenku si vzal.

Foto: DAN MATERNA / MAFRA / Profimedia, Profimedia.cz

Svého muže podporovala například v kandidatuře na prezidentaFoto: DAN MATERNA / MAFRA / Profimedia, Profimedia.cz

Lucie Gelemová (37)

Muži mají většinou ve zvyku své milostné avantýry tutlat. Saxofonista Felix Slováček (77) se o to na začátku snažil, ale brzy ho to omrzelo. V roce 2015 sice tvrdil, že on a výtvarnice Lucie Gelemová (37) jsou jen přátelé, ale do společnosti ji začal brávat častěji než manželku Dagmar Patrasovou (64). Následně v roce 2016 přiznal, že s umělkyní udržuje poměr. Jsou spolu dodnes, ale rozvod s Dádou není na pořadu dne, ta uvedla, že je na zálety svého muže zvyklá.

Foto: Profimedia.cz

Hudebník a jeho umělkyně už se dávno neschovávajíFoto: Profimedia.cz

Gabriela Švamberová (31)

Modelku budete znát spíše pod jejím dívčím příjmením Dvořáková. Proslavila se v roce 2010, když se ukázalo, že je milenkou moderátora Leoše Mareše (44). Ten byl tehdy ženatý s první ženou Monikou (39), se kterou má dva syny. S Gabrielou Dvořákovou udržoval vztah už od roku 2008, ale krátce po jeho potvrzení přišel rozchod. Mezi lety 2014 až 2018 byla modelka manželkou zpěváka Václava Noida Bárty (39) a má s ním dceru Terezu (6). Momentálně je vdaná podruhé.

Foto: Profimedia.cz

Po provalení nevěry vztah moc dlouho nevydrželFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Camilla (73)

Ani britská královská rodina není vzorem ctností. Láska následníka britského trůnu prince Charlese (71) a učitelky v mateřské školce a později princezny Diany  (†36) vypadala jako z pohádky. Jenže manželské neshody na sebe nenechaly dlouho čekat a oba udržovali mimomanželské poměry. Princ Charles chodil s Camillou Parker Bowles, která byla jeho přítelkyní už před svatbou, ale královská rodina jim tehdy sňatek nepovolila. Po Dianině smrti už to ale šlo, a tak se v roce 2005 vzali. Aféra ovšem znamenala velký skandál. Na veřejnost pronikly i soukromé konverzace, například když Charles Camille vzkázal, že by chtěl být jejím tamponem.

Foto: Profimedia.cz

Po letech už se konečně nemusejí skrývatFoto: Profimedia.cz

Jaimee Grubbs (35)

Zástup milenek golfisty Tigera Woodse (44) je opravdu dlouhý a není divu, že se v roce 2010 nechal zavřít do léčebny, aby se vyléčil ze závislosti na sexu. Ženy, se kterými podváděl svou manželku, toho mnohokrát využily, aby se zviditelnily. Jednou z těch slavnějších byla barmanka Jaimee Grubbs, která se o vztahu s golfistou rozpovídala jako jedna z prvních. Vídali se prý od roku 2007 a jejich románek trval přes dva roky. Médiím žena následně prozradila například to, že Tiger Woods měl rád divoký a perverzní sex.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z nejslavnějších barmanek neproslula svými koktejly, ale poměrem s golfistouFoto: Profimedia.cz

Reklama