Hlavní obsah

Sex ve třech? Takhle ho prožily opravdové ženy

Foto: Twinsterphoto, Shutterstock.com

Foto: Twinsterphoto, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Milování ve třech. To je nejčastější sexuální fantazie. Při snění ale řada lidí pomíjí rizika, která s sebou tahle zkušenost nese. Když totiž přejdete k realizaci, vzrušující představa se může proměnit v pohromu. Tohle prožily tři ženy, které vyzpovídala britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox.

Článek

Když si užíváte sexuální snění, vnímáte jen to vzrušení, touhu, vášeň. Nepřemýšlíte o tom, že pozvat si do postele někoho třetího má i svá rizika. Své o tom ví například tyhle tři ženy, které se se svými zkušenostmi se sexem ve třech svěřily sexpertce Tracey Cox.

Ellen (24): S přítelem jsme se málem rozešli

Ellenin přítel toužil po trojce snad odjakživa, a když ona konečně svolila, byl nadšením bez sebe. Ale když dívka, kterou si sehnali na internetu, dorazila, byla radost najednou pryč. „Seděla na okraji gauče, přítel naproti ní, byl úplně rudý a beze slova na ni jen zíral. Po chvilce trapné konverzace jsem nalila drinky a navrhla, že si je vezmeme do ložnice,“ vzpomíná Ellen.

Tam se dívky začaly líbat, ale Ellenin přítel se nezapojoval. Nic se nezměnilo, ani když se svlékly. Ellen se ale rozhodla, že si to zkusí užít i přes partnerovu zjevnou nervozitu. „Začínalo se to rozjíždět, když se přítel přiblížil, v ruce skleničky s vínem a zeptal se, zda se nechceme napít. Zvolal ‚na zdraví‘ a mně se začalo chtít smát,“ říká Ellen.

Po této pauze se znovu vrhla na dívku. „Najednou jsem cítila, že se přidal i přítel. Pak ale řekl, že špatně vidí, jestli bych se mohla posunout. To už jsem se neudržela a řekla mu, ať buď odejde, nebo se přidá,“ popisuje Ellen. A on odešel! Bylo po všem, náladu už neměla ani Ellen.

Přítele pak našla v slzách. „Přiznal se, že měl strach, že nebude schopen akce, a že se mně sex s dívkou zalíbí natolik, že ho opustím,“ vysvětluje Ellen.  A opravdu to jeden čas vypadalo, že se rozejdou. Trvalo prý velmi dlouho, než se vše vrátilo k normálu.

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Mnohdy jsou to nakonec právě muži, kdo třetí osobu v ložnici těžce snášíFoto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Sam (32): Toho muže jsem si vzala!

Pro Sam se v netradiční sexuální zážitek proměnila pracovní cesta do Turecka. Seznámila se s dvěma Brity, kteří tam roky pracovali. Po práci se scházeli na pláži, nebo v baru. Poslední večer jejího pobytu se po zavíračce přesunuli na pokoj. „Oba mě zasypávali komplimenty, bylo to tak příjemné,“ vzpomíná Sam. Když ji mladší z mužů políbil, byla překvapená, ale líbilo se jí to. Polibku se ale dožadoval i druhý muž.

Sam už ani neví jak, ale najednou se začali milovat. „Nejdřív jsem měla sex s tím mladším, ale od začátku mě přece jen víc přitahoval ten starší, takže jsem si ho k sobě přitáhla a oni se vyměnili,“ popisuje Sam. Bylo to neuvěřitelně žhavé. Ale najednou vzrušení nahradil pocit, že je to moc. „A já začala brečet,“ říká Sam. Mladší muž odešel, starší ji začal utěšovat, až mu usnula v náručí.

Když se probudili, Sam se neuvěřitelně styděla. „Ale on mě uklidňoval a řekl, že se mu líbím a rád by se mnou zůstal v kontaktu,“ říká Sam. A tak si tři měsíce dopisovali. On se nakonec vzdal práce v Turecku a přijel do Londýna. „Před osmi měsíci jsme se vzali. Jeho kamarád na svatbu pozvaný nebyl, protože by to mému muži připomínalo tu noc. Vlastně o tom skoro nemluvíme, je mu to dodnes nepříjemné,“ dodává Sam.

Foto: Petrenko Andriy, Shutterstock.com

Jedna žena a dva muži? Lákavá představa, ale realita může být problémFoto: Petrenko Andriy, Shutterstock.com

Claire (45): Zjistila jsem, že jsem lesba

Claire nikdy ženy nepřitahovaly, dokud nešla s manželem a přáteli na břišní tanec. „Ta tanečnice se mi nelíbila, ale způsobila, že jsem začala přemýšlet, jaké by to bylo s ženou. A nakonec se z toho stala pravidelná fantazie,“ vzpomíná Claire. Jediný způsob, jak tuhle zkušenost získat, byla trojka.

Přemluvit manžela opravdu nebylo těžké, a tak si zaplatili profesionální společnici a objednali hotelový pokoj. Od samého začátku prý šlo všechno velmi snadno a přirozeně. „Sex s muži se mi vždy líbil. Ale tohle bylo něco úplně jiného. Vlastně jsem úplně zapomněla, že tam s námi je i můj manžel. Když ta dívka odešla, šla jsem si dát sprchu, a pořád jsem cítila to neskutečné vzrušení. Až mi z toho bylo špatně od žaludku,“ popisuje Claire.

V tu chvíli věděla, že touží po sexu se ženou. Manželovi řekla, že má pochybnosti o své orientaci a potřebuje ji prozkoumat. „Pro něj ale bylo nepřípustné, abych spala s mužem či ženou bez něj. Tak jsme se rozešli,“ vypráví Claire. To bylo před třemi lety. Od té doby měla Claire několik vztahů se ženami a nyní je single. „Mám ale jasno, že už nechci vztah s mužem. S ženou jsem nejšťastnější,“ dodává Claire.

Víte, že to má svá rizika, přesto tuhle fantazii nedokážete vyhnat z hlavy? Sex ve třech: Co musíte udělat, aby to nebyla noční můra?

Reklama

Související témata:

Načítám