Hlavní obsah

Sex za peníze. Skutečné příběhy těch, kteří si ho dopřáli

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že je sex za peníze jen pro naprosté zoufalce, kteří neseženou nikoho, kdo by je miloval, nebo pro horních deset tisíc, kteří si kupují ženy pro ukojení svých choutek? Kdepak! Za fyzické potěšení platí kdekdo. Mladí, staří, atraktivní, úspěšní i neúspěšní. A pozor, dělají to muži i ženy! Proč? Třeba i proto, aby zachránili své manželství.

Článek

Stereotypní představy o bohatých prominentech, kteří už neví, za co by utráceli, a tak si kupují výstavní prostitutky, nebo o ošklivých ženách, které o chlapa nezavadí, a tak si koupí gigola, už dávno neodpovídají realitě. Sex za peníze si dopřávají muži i ženy, mladí i staří, hezcí i oškliví. Proč? Možná se budete divit.

Užívá si kdekdo

Jedna londýnská studie, do níže se zapojilo šest tisíc mužů, například zjistila, že nejčastěji si placený sex užívají mezi 25 až 34 lety. A přibývá i žen, které za sex platí.

Podle britské expertky na sex a vztahy Tracey Cox si placený sex dopřávají lidé z nejrůznějších důvodů. Jsou to kariérně úspěšní lidé, kteří prostě kvůli práci nemají čas na budování milostných vztahů, nebo lidé, jejichž sexuální touhy nejsou zcela tradiční a stydí se o jejich splnění požádat své partnery, ale i lidé, kteří takto uspokojí potřeby, aniž by ohrozili své manželství. Dokazuje to i těchto pět případů z praxe Tracey Cox. Přečtěte si jejich vysvětlení, proč platili za sex.

Mike (55): Z lásky k sexu

Tenhle muž ve středních letech si dopřával služeb prostitutek po dobu patnácti let pravidelně. „O panictví jsem přišel se ženou, kterou jsem si pak i vzal. Byl jsem jí věrný dvacet let,“ vypráví Mike.

Když si ale jeho žena našla milence a o sex s ním ztratila zájem, zatoužil i on po troše toho sexuálního dobrodružství. „Dostal jsem chuť dohnat zkušenosti a trochu experimentovat. Miluji sex a tohle byl snadný způsob, jak si ho dopřát, navíc s krásnými a o hodně mladšími dívkami.“

Liam (31): Pro záchranu manželství

Jeden čas on i jeho žena hodně dřeli na svých kariérách a v práci trávili nespočet hodin. „Žena byla pořád unavená a neměla na sex náladu. Já se ho pokoušel pořád dokola iniciovat, ale setkával jsem se jen s odmítavými reakcemi. A prostě je určitá hranice, kdy už nechcete být odmítán. Tak jsem to přestal zkoušet a z našeho manželství se sex vytratil,“ vzpomíná mladý muž.

A to byl okamžik, kdy vyhledal služeb prostitutek. „Byl jsem hodně mladý, měl jsem své potřeby.“  Po čase ho to ale přestalo uspokojovat, i tohle se prý po čase stane nudným.

Přestal se tedy s lehkými dívkami stýkat, naopak se mu se ženou podařilo vrátit do vztahu jiskru. „V mém případě placený sex splnil svůj účel a asi mi zachránil manželství. Uspokojil jsem své potřeby, aniž bych si hledal milenku nebo se rozhodl rozvést.“

Foto: Dzelat, Shutterstock.com

Prostitutka je pro manželství méně nebezpečná než milenkaFoto: Dzelat, Shutterstock.com

David (36): Uspokojení zvláštních tužeb

Bylo mu 24 a už několik let ho vzrušovaly BDSM praktiky a především dominantní ženy. Toužil vyzkoušet, jaké to je, když vám velí žena v latexu, s bičíkem a podobně. Ale bál se si tenhle sen splnit s někým, kdo by mu byl blízký. Styděl se.

A právě placená domina mu v tomto směru hodně pomohla. „Našel jsem svou paní, díky níž jsem teď skutečně šťastný. Paradoxně mi dodala sebevědomí na to, abych se nebál uspokojit své potřeby, a odvahu prozkoumat svět BDSM technik.“

Phil (40): Povyražení na cestách

Phil je obchodní námořník a kvůli práci hodně cestuje po celém světě. A právě při těchto cestách si dopřává placený sex, i když doma by ho to ani nenapadlo.

„Poprvé jsem si sex koupil v jednom podniku v Singapuru. Měl jsme krátce po rozchodu s manželkou a přišlo mi, že je tohle to správné zadostiučinění. Nestálo to ale za nic, sex jsem si neužil, naopak jsem se po něm cítil špinavý a zostuzený.“ Ale postupně, jak se vzpamatovával z rozvodu, přišel prý prostitutkám na chuť.

Samantha (38): Už nechtěla být panna

Skoro celý život byla Samantha velmi obézní. Zajídala veškeré stresy a problémy, naučila se to už v pěti letech, když si její rodiče prošli ošklivým rozvodem. Rozhodně nepatřila k ženám, na které by stáli muži fronty. Po mnoha letech ale dokázala nadbytečná kila shodit. Pomohlo nejen chirurgické zmenšení žaludku, ale hlavně to, že se dala dohromady psychicky a srovnala si svůj vztah k jídlu. Přestože o nápadníky už nouzi neměla, pořád v sobě nenašla odvahu se s někým doopravdy sblížit. „Bylo mi 35 a byla jsem stále panna. A tehdy jsem si na internetu našla gigola Jamese. Napsala jsem mu, kolik mi je a že nemám žádné zkušenosti, takže věděl, co může očekávat.“

A tak James přišel, chvíli si povídali, a pak si ji odvedl do ložnice. „Bylo to překvapivě dobré. Chvíli to sice trvalo, ale nakonec mě přivedl i k orgasmu,“ líčí Samantha. Když odešel, cítila prý obrovskou úlevu, byla šťastná, že konečně není panna. Pozvala ho ještě dvakrát a s jeho pomocí si rozšiřovala sexuální obzory. V té době už ale randila s jedním mužem ze seznamky a po třetí schůzce s Jamesem konečně dostala odvahu navázat skutečný intimní vztah. „Byla jsme připravená. A mimochodem, s tímhle mužem stále jsem,“ dodává Samantha.

Jedna věc je placený sex, druhá striptýz. Přičtěte si rozhovor s profesionálním striptérem. Co všechno musí udělat za peníze? 

Reklama

Načítám