Hlavní obsah

Sexy hasič? Omyl! Filip (30) je profesionální striptér

Foto: Archiv Filipa Trögnera

Foto: Archiv Filipa Trögnera

Reklama

Miluje sportovní auta, umí tancovat a o ženskou společnost nemá nouzi. Jednoho dne se manažer stavební firmy rozhodl, že nudné povolání pověsí na hřebík a vrhne se do zábavního průmyslu. Dámy, představujeme vám Filipa Trögnera (30) – profesionálního striptéra.

Článek

Nechybí na narozeninové oslavě ani rozlučce se svobodou. V jeho publiku sedí ženy ve věkovém rozmezí od 18 do 55 let a každý víkend jim je k dispozici. Může mít striptér vůbec vážný vztah? A jaká žena má u něj šanci?

Prozraďte mi, jak jste se ke striptýzu dostal? 

Zhruba před sedmi lety jsem randil s jednou striptérkou. Šel jsem jí tehdy ze srandy zatancovat a ona mi v tu chvíli řekla: „Zlato, ty máš tak provokativní pohled. Byl bys skvělý striptér, tebe by ženy žraly!” A protože byla žena činu, neváhala a rozeslala moje fotky do několika agentur. Byl jsem až překvapený, kolik se jich ozvalo s nabídkou práce.

Takže jste na jednu z nich rovnou kývl?

V podstatě ano. Jsem typ člověka, který jde do všeho po hlavě. Navíc mě lákala představa zábavy, žen a peněz.

Když už jsme u těch financí, kolik si takový striptér může za jedno představení vydělat? 

Výdělky striptérů jsou opravdu různé, pro představu se pohybují v řádech tisíců. Jak ale říkám: Kolik do toho dáte, tolik se vám vrátí. I proto se snažím, aby byla moje show kvalitní, aby si ji ženy naplno užily a aby se mi díky tomu samozřejmě také lépe dařilo.

Vaše show by se neobešla bez kostýmů, určitě jste jich už vyzkoušel slušnou řádku. Které jsou nejpopulárnější? 

Zkusil jsem jich opravdu mnoho, od převleku boxera přes číšníka až po člena speciálních jednotek SWAT. Ale nelze si nevšimnout, že u žen jednoznačně vedou policejní, hasičské a námořnické uniformy. Právě v nich sklízíme s kolegy největší aplaus.

Foto: Archiv Filipa Trögnera

Striptér, kterého Filip (na fotce třetí zleva) přijme do skupiny Dream Men Show, musí být hlavně sympatický a mít chuť se učit novým věcem. Vyrýsovaná postava je už jen výhodou. Arogantní týpek u něj nemá šanci Foto: Archiv Filipa Trögnera

Kde takové převleky sháníte? 

Většinou si je nechávám šít na zakázku, protože jedině tak mám jistotu, že budou kvalitní. A i když se cena jednoho kostýmu může vyšplhat až do několika tisíc korun, v poměru s časem, který strávím nad vymýšlením choreografie, je tato investice minimální.

Zpátky ke striptýzu – byl jste před prvním vystoupením nervózní?

A jak! Nedokázal jsem předstoupit před publikum, aniž bych se neposilnil nějakou tou skleničkou alkoholu.

Alkohol většinou figuruje i u dam v publiku. Je něco, co vám pak na jejich chování vyloženě vadí nebo není příjemné?

No někdy by měla žena hlavně zůstat ženou. Nemám rád, když se začne chovat vulgárně. Například když mluví sprostě, vynucuje si přehnanou pozornost a strká se s ostatními ženami. I když se to nestává vždy, takové jednání nebude u něžného pohlaví prostě nikdy vypadat dobře.

To chápu. Stává se, že se pak dožadují i něčeho víc? 

Stává a ani v tom nemusí hrát hlavní roli alkohol. Stejně jako je všeobecně známo, že muže vzrušují sexy pohyby žen, je to i naopak. Tradice pánského striptýzu však není tak dlouhá, a proto může stále tato skutečnost ještě někoho překvapit. V takových případech se ovšem vždy zachovám jako profesionál, přece jen to už pak spadá do jiného oboru – gigola. (smích)

Foto: Archiv Filipa Trögnera

Filip se striptýzu věnuje sedm let a práce ho stále neskutečně baví. Krom toho miluje sport, rád chodí do wellness a jeho vášní jsou rychlá sportovní autaFoto: Archiv Filipa Trögnera

Ale ani striptér není tak úplně běžné povolání. Co na to rodiče? 

S mámou moc blízký vztah nemáme, ale mé povolání s tím nemá co do činění. A táta? Možná vás to překvapí, ale fandí mi. Je rád, že se věnuji tomu, co mě baví, je na mě pyšný a podporuje mě. Nejen kvůli tomu si ho moc vážím.

A jak se s vaší profesí vypořádává přítelkyně? 

Mé vážné známosti nikdy neměly problém s tím, co dělám, a když jsem byl v práci, nežárlily. To už jsem si spíš paradoxně vyslechl nějakou scénku, jakmile jsem šel ve volném čase s kamarády do baru. Myslím si, že vztah je především o důvěře dvou lidí a ne o profesi. Pokud bych chtěl svou partnerku podvést, nemusím k tomu zákonitě dělat striptéra. I striptýz má totiž hranice a já je ze zásady neporušuji.

Jste aktivní na sociálních sítích, kam pravidelně přidáváte své fotky, určitě vám píše mnoho žen. Šel jste někdy s nějakou fanynkou na rande? 

Ano, to píše, ale nemyslím si, že by to byl zas tak markantní rozdíl oproti kterémukoliv jinému muži. Když mě žena zaujme a nemám zrovna žádný vážný vztah, schůzce se nebráním.

Foto: Archiv Filipa Trögnera

Pravidelná návštěva fitka, poctivé tréninky a zdravý jídelníček, to musí dodržovat každý striptérFoto: Archiv Filipa Trögnera

Jaká žena má u vás tedy šanci? 

Rozhodně nejsem jeden z těch, co vedle sebe musí mít za každou cenu sexbombu. Jde mi hlavně o chování, způsob vyjadřování a myšlení. Vždycky upřednostním spíš skromnou dívku, která pracuje jako prodavačka, před namyšlenou slečnou ve značkovém oblečení, s napíchaným botoxem, umělými vlasy a posledním modelem Mercedesu.

Vraťme se zpátky ke striptýzu. Dnes je vám třicet, jak dlouho si myslíte, že vás ještě bude živit?

Dokud budu mít publikum a kladný ohlas u žen. Ale mám samozřejmě nějakou soudnost, za deset let už bych tuto profesi asi dělat nechtěl. Na striptýzové scéně sice vystupují kolegové po čtyřicítce, ale už se potkávají s negativními reakcemi. Nechávám si tedy otevřená zadní vrátka a věnuji se i dalším podnikatelským činnostem.

Musel jste se naučit fungovat převážně v noci. Neleze vám to občas na nervy? 

Je pravda, že to bývá občas velmi náročné. Dělá mi problém zvládat běžný denní harmonogram, když pracuji několik večerů za sebou. Vyřizování čehokoliv, od nákupů po obíhání úřadů, je pro lidi s přehozeným biorytmem logicky složitější, protože otevírací doby leckdy jednoduše zaspí. Ale na vše se dá časem zvyknout.

Foto: Archiv Filipa Trögnera

Choreografii i kostýmy na vystoupení si Filip vymýšlí většinou sám, někdy se však inspiruje u zahraničních kolegů z USA, kteří se v branži pohybují delší dobu Foto: Archiv Filipa Trögnera

Mezi vaše podnikatelské činnosti patří i skupina Dream Men Show, o co se jedná? 

Taneční skupinu pánských striptérů jsem založil společně s Nikem Cigolinovem (38), bývalým účastníkem televizní reality show. Ten už však z byznysu odešel, a tak je Dream Men Show pod mým vedením. Tým se skládá z různých typů mužů, aby si každá dáma přišla na své. Vystupujeme po celé České republice i v zahraničí a kromě vypracovaných mužských těl či originální choreografie se návštěvnice mohou těšit třeba na skvělá pěvecká čísla.

Svlékáte se při představení úplně donaha, nebo necháváte prostor ženské fantazii? 

Ano, většinou tedy až v závěru večera. Přece jen se jdou ženy podívat na striptýzové vystoupení, ne taneční. Ale ani to nesmí chybět.

A vzpomenete si na nějakou vtipnou příhodu, která se vám stala přímo na pódiu? 

Nebylo to přímo na pódiu, ale během jedné soukromé akce na mě skočil pes a začal si románek s mojí nohou. Do konce vystoupení jsem se už jen smál.

Foto: Archiv Filipa Trögnera

Filipa můžete vidět v akci každý víkend. Nejčastěji si ho objednávájí ženy na rozlučku se svobodou či narozeninovou party. A ano – doteky jsou povolené! Foto: Archiv Filipa Trögnera

Něco takového asi nikdo nečekal. Vadí vám, když jsou v publiku muži? 

Naše vystoupení jsou určena výhradně pro ženy. Ne z toho důvodu, že by nám muži v publiku vadili, ale kvůli tomu, aby se ženy během naši show lépe cítily. Někdy se sice stává, že přijde i nějaký muž, ovšem o heterosexuála se nejedná.

Kde vás mohou zájemkyně v nejbližší době vidět? 

Mohou si nás objednat soukromě třeba na narozeninové oslavy či rozlučky se svobodou. Velkou akci plánujeme v Praze 23. srpna. Stačí sledovat Dream Men Show na sociálních sítích nebo na stránkách dmshow.cz a tam už se dozvíte všechny potřebné informace.

Reklama

Související témata:

Načítám