Hlavní obsah

Šťastné, veselé, a plné sexu? Rozbalte to v erotickém kostýmu!

Foto: Profimedia

Co zkusit o Vánocích nějaké fešné erotické oblečky?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prosinec sice je plný překvapení, ale na intimitu v něm pro samý stres a shon moc prostoru nezbývá. Škoda. Tyhle báječné lechtivé kostýmy oživí sexuální život i vztah v několika vteřinách. Zkuste je!

Článek

I když Ježíšek naděluje až čtyřiadvacátého, neznamená to, že nemůžete předběhnout dobu a začít již teď shánět něco symbolického na sebe. Ne ke slavnostní večeři, ale spíš pro chvíle před ní nebo po ní. Vklouzněte do sexy kostýmu a ukažte partnerovi ten nejhezčí dárek ze všech! Z čeho vybírat?

Tak trochu báječnější dárek

K Vánocům neodmyslitelně patří kombinace červené a bílé. Čepičky s bambulkou a světlé lemování jim už nikdo nikdy neodpáře. Pokud jste na tuhle každoroční klasiku, červené minišaty s dlouhým rukávem a černým opaskem se vám budou líbit. V českých erotických obchodech (nebo obchodech s kostýmy) jsou k mání asi okolo osmi set korun.

Podobně to vychází i v zahraničních e-shopech, kde se ceny za tematické oblečky pohybují podle náročnosti kostýmu asi tak od pětiset po zhruba dva tisíce korun. Jestli utrácet nechcete, prohledejte skříň a k nějakým vyřazeným červeným šatům pouze přišijte „chlupaté“ lemování. Čepičku seženete v každém hypermarketu za pár korun. S trochou šikovnosti si poradíte i v dalším případě.

Foto: Archiv

Staňte se dárečkem sama, a nemusíte nic dalšího vymýšlet! :-)Foto: Archiv

Jak využít nenošené rukavičky?

Sexy obleček za pár stovek korun hravě vykouzlíte z přiléhavých šatů nebo noční košilky, která se oživí světlým pruhem v oblasti hrudníku. Přidejte úzký černý pásek, použijte černé rukavičky, které máte již od tanečních, vklouzněte do lodiček s vyšším podpatkem a nechte se pomalu rozbalovat… Červená vám nesedí? Pak pro svoje vánoční milování zvolte bílou, která symbolizuje sníh nebo anděla. Mimochodem, právě i andělské kostýmy se těší velké oblibě.

Foto: Archiv

Kdeco se dá spíchnout i z domácích zdrojůFoto: Archiv

Hra na neviňátko

Do tisícovky se dá sehnat i sněhobílý obleček se šněrováním, který každé ženě i muži udělá nevídanou radost. Zvlášť když zapůsobí kontrast nevinného zevnějšku s chlípnými praktikami v ložnici. To je jako když si muž vzpomene na své první vlhké sny…

Foto: Archiv

Buďte aspoň chvíli (skoro)opravdovým andělemFoto: Archiv

Venku mrzne, doma hoří

Pokud máte dojem, že se vánoční atmosféra s hříšnými myšlenkami točí jen okolo santovských převleků, asi vás překvapí outfit sněhuláka. Jak vypadá v postelovém provedení? Tohle byste asi nečekali! À propos, s tím kloboukem se dá dělat spousta věcí. Co třeba partnerovi zakrýt oči nebo mu rovnou předvést striptýz? (Hotový kostým v erotických obchodech zakoupíte okolo devíti stokorun.) A teď verze pro náročnější.

Foto: Archiv

A co takhle sněhuláček?Foto: Archiv

Extra zábava na zimní večery

Bílý kostým se stříbrnými prvky patří k těm, které nelze přehlédnout, natož ignorovat. Chlupatý kožíšek s kapucí, krátká sukně s opaskem, stříbrná podprsenka, pořádně huňaté návleky na nohy? V zahraničních obchodech tahle „sranda“ vychází asi na tři tisíce, ale kdo se bojí, nesmí do lesa. A čím dál kouzlo Vánoc podpořit? Pod kostým, ať už je v červené, bílé či zlaté nebo stříbrné barvě, volte stylové spodní prádlo.

Foto: Archiv

Víla z iglú? Třeba právě po ní ten váš dobrodruh v skrytu duše prahne?Foto: Archiv

Pod povrchem

Sladké sety s rukavičkami, čepicí a doplněné kalhotkami, které zdůrazňují křivky, si můžete obléct prakticky kdykoli v průběhu prosince, a když na to přijde, tak klidně i jindy – třeba v létě. (Orientační cena za komplet bez kalhotek je 549 korun.)

Červená je podle vědců nejvíc manipulativní barva působící na lidskou mysl a při pohledu na bambulky a chmýří si nelze nevybavit bohatou nadílku. Ostatně, tahle sváteční mazlící hra může patřit k vašim každoročním párovým rituálům, které prohlubují intimitu i vztah.

Foto: Archiv

Právě Vánoce můžete využít k tomu, abyste se doma v sexu nenudiliFoto: Archiv

A do čeho o svátcích vklouznete vy?

Reklama

Načítám