Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku Evy Perkausové: Podpatky jsou moje vášeň!

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rády elegantní styl, který sedí blondýnkám se 166 centimetry? V tom případě se inspirujte vytříbeným vkusem moderátorky a modelky Evy Perkausové (27), která nám odhalila své oblíbené outfity.

Článek

Když vyslovíte její jméno, možná si vybavíte vnadnou blondýnku z televizních zpráv. My jsme Evu Perkausovou (27) vyzvali, aby nám ukázala své oblíbené outfity, které ráda obléká na běžné nošení, ale i na večírky. Focení neproběhlo tentokrát u Evy doma, ale v prostorách televize Prima, kde po našem setkání moderovala večerní zprávy.

Nadčasová klasika

Za nejoblíbenější denní outfit označila osvědčenou klasiku v podobě džínů a bílého trička, které doplnila bílými originálními teniskami luxusní značky Christian Louboutin. „Tenisky nosím, hlavně když cestuju nebo někde běhám po městě či po výletech. Jinak v mém botníku převažují spíš lodičky, které jsou mou skutečnou vášní,“ říká moderátorka a dodává, že v jejím botníku bychom našli kvalitní značkové kousky, ale i obyčejné modely z běžných obchodů, kde nakupuje i oblečení. Nejraději má značku Zara.

„Dřív jsem měla tendence věci překombinovávat, ale teď se snažím trochu minimalizovat. Ráda proto pracuju se stylisty, inspirují mě a mnohé mne naučili,“ pochvaluje si Eva s tím, že inspirací jsou jí také různé módní příspěvky na sociálních sítích, kde s oblibou sleduje třeba instagramovou stránku Inspohunterr. A co by si nikdy nevzala na sebe? „Cokoli s motivem lebek.“

Foto: Jakub Jurdič

V tomhle outfitu se cítí Eva nejlépeFoto: Jakub Jurdič

Inspirace Itálií

Ráda cestuje. Její poslední destinací byla oblíbená Itálie, kam jezdí se svým přítelem, podnikatelem Ivanem Heckem (38). Ten ji mimochodem požádal letos na dovolené na Maledivách o ruku. Itálie jí byla inspirací při další módní variaci. „Kombinaci zelených kalhot s červeným topem oblékám, když jdu někam na oběd či na romantickou procházku. Jinak se můj šatník skládá převážně z letního oblečení, které bych nejraději nosila pořád. Bohužel pak s přicházejícím podzimem zjišťuju, že nemám, co na sebe,“ směje se sympatická blondýnka.

Podzimní trendy 2021. Co letos frčí? 

K outfitu zvolila tentokrát lodičky, a tak nás zajímalo, kolikery boty si na dovolenou běžně bere s sebou. Prý je však na cestách skromná a ví, že musí šetřit místem, takže si většinou zabalí maximálně troje boty. Žabky k vodě, tenisky na běhání a lodičky na večer.

Foto: Jakub Jurdič

Barvy nosí moderátorka podle nálady. K jejím nejoblíbenějším však patří bílá, černá a červenáFoto: Jakub Jurdič

Sázka na jistotu

Šaty do Evina šatníku rozhodně patří, zvláště ty s délkou ke kolenům. Na večírek dává přednost jednoduché eleganci a s černou prý nikdy nešlápne vedle. Nejvíce šatů si nakoupí hlavně v závěru léta, kdy jdou do slev. Ve zpravodajství jí šaty vybírá a chystá šéf kostymérny Jan Bán.

Foto: Jakub Jurdič

Černé saténové šaty podtrhly Evinu dokonalou postavuFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Lahvově zelené šaty měla na sobě v den focení, když večer moderovala zprávy Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Načítám