Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku: Martina Hynková (48) sází na krátké šaty

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Máte menší postavu a rády nosíte šaty? Pak se vám bude líbit ženský styl moderátorky Martiny Hynkové (48), která vám odhalí svůj módní vkus a ukáže, které kousky má ze svého šatníku nejraději.

Článek

Moderátorka pořadů Sama doma nebo Retro, Martina Hynková, nás ve svém domě vřele uvítala a nechala nás nahlédnout do svého šatníku. Outfity měla dopředu vzorně připravené a trochu nás překvapila, protože neobsahovaly žádné kalhoty, ale především krátké šaty.

Martina nás hned v úvodu focení odzbrojila svým úsměvem a prohlášením, že má hezké nohy, a tak je může ukazovat. „S Janou Havrdovou (kolegyně z pořadu Sama Doma, pozn. red.) to máme stejně, a proto jsou u nás jasnou volbou převážně šaty nad kolena. Navíc měřím 162 centimetrů, takže maxidélka mi příliš nelichotí. Doháním to i podpatky, které nosím hlavně ve studiu a při moderování akcí. Když utíkám pro děti do školky nebo školy, obuju tenisky,“ vysvětluje svůj výběr modelů na focení.

Foto: Jakub Jurdič

Květované šaty značky Reserved patří k oblíbeným kouskům, které Martina obléká na běžné nošení a pochůzky. Jsou doplněné stříbrnými teniskami Adidas a větší koženou kabelku FolbeurFoto: Jakub Jurdič

Trendy příliš nesleduje

A jaký je vztah Martiny k módě? „Myslím, že už jsem dospěla do věku, kdy vím, co mi sluší. Mám ráda barvy i vzory, ale s módními trendy to příliš nepřeháním, ani je nějak zvlášť nesleduji. Nevyhledávám ani různé spolupráce s módními domy, občas spíše podpořím nějakou českou značku. Nyní jsou to například kožené kabelky Folbeur. Peníze raději utrácíme s manželem za cestování, což je v současné době samozřejmě trochu problém. Ale uvidíme,“ podotýká moderátorka, která měla v plánu na konci října vycestovat do Ománu.

Foto: Jakub Jurdič

Jeden z posledních kousků, který přibyl v šatníku moderátorky, jsou šaty značky Comma, které v chladnějším počasí skvěle doplní výrazný kabát s leopardím vzorem a kozačky značky BershkaFoto: Jakub Jurdič

Nákupy se stylistkou

Na nákupy oblečení vyráží zhruba jednou za čtvrt roku se svou stylistkou Klárou Klempířovou, s níž spolupracuje zhruba pět let. K jejich oblíbeným značkám patří Mango, Reserved, Zara. „Třeba se mi líbí oblečení značky COS, ale na mě je takové neforemné a nesluší mi. Naštěstí mám Kláru a ta mi vždy něco hezkého vybere, včetně šperků, které ráda střídám,“ říká Martina. Na natáčení pořadů, které moderuje, se občas obléká sama a obejde se bez stylistky.

Foto: Jakub Jurdič

Na společenské příležitosti Martina ráda sáhne po rafinovaném červeném overalu (který mate tělem a vypadá jako šaty) ze Zary, který doplní lodičkami značky Wojas a menší crossbody kabelkou FolbeurFoto: Jakub Jurdič

Ve formě díky józe

Nelze si nevšimnout, jak ve všech outfitech vyniká Martiny štíhlá postava a věk by jí hádal také málokdo. Na počítání vrásek ve tváři by vám bohatě stačily prsty na rukou. „Od devatenácti cvičím jógu, kterou miluju. Na pleť používám jen přírodní oleje a vlasy svěřuju do rukou profíka Martiny Bžochové, která vymyslela metodu 3D střihu,“ prozrazuje moderátorka své fígle a s úsměvem dodává, že má i dobré geny.

Foto: Jakub Jurdič

Mentolové šaty od návrhářky Michaely Kottnerové obléká Martina i do televize. Na focení je stylově doplnila semišovým kabátem a batůžkem značky Michael KorsFoto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Moderátorka své outfity ráda doplňuje nejrůznějšími šperkyFoto: Jakub Jurdič

Kdo další nám odhalil své oblíbené outfity? Modelka Taťána G. Brzobohatá i loňská vítězka soutěže MasterChef Česko 2019 Kristína Nemčková.

Reklama

Načítám