Hlavní obsah

Slaninou ke zhubnutí! 8 jídel, která můžete jíst při dietě

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tučná jídla určitě jezte! Tuky jsou totiž živiny, které by měly být nedílnou součástí každého jídelníčku. Navíc pokud budete dobře vybírat, můžete díky tučným potravinám snadněji hubnout! Nevěříte? Tak si pusťte naše video.

Článek

Někdo kdysi řekl, že potraviny, které mají hodně tuku, jsou zlo. Že škodí zdraví a vedou k tloustnutí. Byla to jedna z největších fám z oblasti zdraví, které v druhé polovině dvacátého století věřila většina západní populace.

Dnes už víme, že to není zdaleka tak jednoznačné. Tuky jsou opět považovány za nepostradatelnou součást zdravé stravy a dokonce i za jedinečný doplněk k hubnutí. Je ale pravdou, že vždycky je třeba trochu si vybírat. Bohužel, není tuk jako tuk, takže je nutné najít si informace o tom, které z tuků jsou opravdu prospěšné.

Vy je ale nemusíte hledat dlouho! Ty nejlepší tučné potraviny, které se hodí do každé diety, uvidíte totiž ve videu výše.

Snažili jste se někdy tučné potraviny ve svém jídelníčku omezovat?

Související témata:

Načítám