Hlavní obsah

Slavné ženy bez make-upu: Poznaly byste je?

Foto: Isifa

Karolina Kurková vypadá skvěle s make-upem i bezFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nestihly jste si udělat make-up? Nenervujte se! Vyjít „jen tak“ se občas povede všem. Dokonce i těm slavným, na kterých si rádi smlsnou fotografové. Však se podívejte!

Článek

Zcela holou tvář nám dnes ukázalo deset slavných žen. U některých můžeme jen závidět, u jiných se hodí srovnávací fotka, abyste vůbec poznaly, o koho jde…

Kristin Davis

Tak naší Charlottě ze Sexu ve městě už táhne na padesát – a nutno říct, že na to nevypadá, a to bez ohledu na množství šminek. Ostatně její líčení nikdy nebylo moc výrazné a decentní zůstalo i dnes. Když už se chce opravdu vyřádit, přidá trochu zdravíčka a prodlouží řasy, což jejímu stále mladistvě vypadajícímu obličeji prostě sluší.

Foto: Isifa

Kristin Davis vypadá pořád jako děvčátko, i když se skoro nenalíčíFoto: Isifa

Kathy Griffin

Kathy (52) rozhodně není ženou, která by mohla vyrazit do společnosti bez toho, aby nejdřív chvíli pobyla u toaletky se zásobou šminek. Zrzavé vlasy jsou sice nápadné, ale o to víc se jí ztrácí obličej. Od přírody bleďoučká pokožka potřebuje prostě trochu make-upu, aby se z Kathy stala ta žena, kterou si pamatujete ze seriálu Pohotovost nebo Správná Susan.

Foto: Isifa

Proměna v sexy zrzku stojí Kathy Griffin jistě nějaký čas a šminkyFoto: Isifa

Helena Bonham Carter

Helenu (47) si jistě pamatujete z filmu Pokoj s vyhlídkou, kterým odstartovala svou poměrně úspěšnou kariéru. Ať je nalíčená či nikoli, vždy vás zaujme hlavně klasický „rozcuch“, který má na hlavě. Prameny vlasů většinou překrývají i valnou část obličeje, takže vlastně moc nesejde na tom, zda zrovna kosmetiku použila, či nikoli.

Foto: Isifa

Helena Bonham Carter trochu toho make-upu rozhodně sneseFoto: Isifa

Dakota Fanning

V devatenácti letech je ozdobou ženy hlavně mládí. Dakota by ale nenalíčená mohla z fleku vzít roli za Marfušku a schroustnout nějaký ten lískový oříšek. Zatímco nalíčená je za křehkou, až éterickou, bez zásahu kosmetiky vypadá spíš jako pěkně rázná holka, která nejde pro neslušné slovo daleko. Dakotu si můžete pamatovat z Twilight ságy jako Jane, jejíž pohled způsoboval bolest.

Foto: Isifa

Pokud nechce Dakota Fanning angažmá jako Marfuša, měla by se nalíčitFoto: Isifa

Sharon Stone

Momentky zachycují pětapadesátiletou slavnou herečku zcela bez šminek, a nám kacířsky připadá, že na nich vypadá možná o trochu mladistvěji než na těch ze společnosti, s make-upem. Sharon je dlouholetým sexy symbolem a v mnoha mužích stále vzbuzuje hlavně Základní instinkt. Patří mezi herečky, které nestárnou, ale zrají jako víno.

Foto: Isifa

Sharon Stone nestárne, ona zraje jako vínoFoto: Isifa

Rosie O'Donnell

Herečka, producentka a hudebnice Rosie už překročila padesátku. Jak to ale u žen s plnějšími tvary bývá, na vráskách v obličeji to moc nepoznáte. Je pravda, že díky šminkám vypadá jako elegantní dáma. Samozřejmě nevíme, jak je na tom s plastikami, ale můžete si ji pamatovat například z role v Plastické chirurgii s. r. o.

Foto: Isifa

Vrásek sice Rosie O'Donnell moc nemá, ale nalíčená je rozhodně hezčíFoto: Isifa

Karolina Kurková

Tak tomuhle se říká nespravedlnost – podívejte na světovou modelku původem z Pardubic a hledejte deset rozdílů na její nalíčené a nenalíčené tváři. Taky jste toho moc nenašly? Není tedy divu, že devětadvacetiletá Karolina patří stále mezi hvězdy předváděcích mol a kampaní světových značek. Evidentně před nimi nemusí vizážistky dlouho zdržovat…

Foto: Isifa

Co dodat k tomu, že Karolina Kurková vypadá prostě výborně kdykoli...Foto: Isifa

Jennifer Lopez

Na svých 44 let Jennifer rozhodně nevypadá. Díky výrazným očím a pěknému tvaru obličeje jí to sluší i bez šminek. Je pravda, že v ní ihned vidíte hlavní hrdinku filmu Policajtka, nikoli jednu z hlavních postav filmu Vášeň v tanci nebo hrdinku filmu Svatby podle Mary. Vždy z ní ale sálá energie a ženskost, kterou může zásah kosmetiky jen znásobit.

Foto: Isifa

Jennifer Lopez je bez zásahu šminek spíš jako policajtka po služběFoto: Isifa

Madonna

Jeckyll & Hyde, to je Madonna s fasádou, nebo bez ní. Je sice pravda, že 55 by jí asi nikdo nehádal, ale pokud chce budit dojem, že si nedávno vzala elixír mládí, musí využít služeb kosmetického průmyslu. Z druhé strany je nutné přiznat, že na jejím vzhledu hraje velkou roli i vypracovaná a pružná postava, kterou se stále nebojí ukázat.

Foto: Isifa

Jestli chce Madonna budit dojem mladice, neměla by na líčení zapomínatFoto: Isifa

Kelly Brook

Třiatřicetiletá herečka je výrazný typ, který je „k sežrání“ i bez make-upu – ten jí podle našeho soudu mnohdy spíš přidává léta. Ale to je věc názoru. Kelly jste mohly vidět ve filmech Piraňa, 9 hráčů se smrtí nebo Removal. Možná si ji ale pamatujete spíš jako krasavici, která randila s hercem Jasonem Stathamem, sportovcem Dannym Ciprianim nebo hráčem rugby Thomem Evansem.

Foto: Isifa

Díky výrazné barvě vlasů a očí Kelly Brook moc kosmetiky nepotřebujeFoto: Isifa

Kdo se vám líbí i bez make-upu? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám