Hlavní obsah

Smaragdová nebo žlutá: Trendy laky na nehty 2021

Foto: Darya Lavinskaya, Shutterstock.com

Foto: Darya Lavinskaya, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaká barva to bude tentokrát? Pomůžeme vám v rozhodování! Přinášíme trendy z přehlídkových mol a tipy na konkrétní laky. Vybrali jsme i odstíny podle aktuálně vyhlášených barev roku.

Článek

Zima je sice v plném proudu, ale už netrpělivě vyhlížíme jarní trendy. Proto jsme se podívali na zimní i jarní přehlídky, které barvy budou vévodit na nehtech, a tohle je výsledek! Sněhově bílá, temně smaragdová i černá, to jsou naši favorité na domácí manikúru.

A co tvary? Letí pořád mandlový, krátké přirozené, ale ze škatulky „out“ se drásají i velmi prodloužené nehty do špičky, nebo zapilované do rovna.

Foto: Profimedia.cz

Takové nehty nosí zpěvačka Billie Eilish (19). Vzhledem k její image to vlastně už nikoh ani nepřekvapí. Nad praktičností i vkusností byla šlo polemizovat…Foto: Profimedia.cz

Smaragdová

Tmavě zelená barva je pro odvážnější, ale pokud občas používáte třeba vínovou, unesete na nehtech i smaragdovou. Překvapí vás, jak je vlastně univerzální a skvěle se kombinuje k různému oblečení. Ale pro jistotu lak nejdřív vyzkoušejte na krátkých nehtech, na prodloužených může působit extravagantněji.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Přehlídka Iceberg; Lak na nehty Douglas, 149 Kč, odstín 540Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Bleděmodrá

Zima, sníh a mrazy, to si říká o odstín bleděmodré, skoro až do šeda. Tlumenější barvu noste hrdě jak na krátkých, tak i dlouhých nehtech. Jen pozor na laky s pastelovým odstínem, při lakování si musíte dát extra záležet, abyste je měly rovnoměrné.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Přehlídka Fendi; Lak na nehty Sundays, 440 Kč, odstín 45, prodává VemzuFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Krátké a černé

Kombinaci klasické elegance a rockerských nehtů předvedl na přehlídce Chanel a my říkáme ano! Pokud se vám čistě černé zdají až příliš, zkuste na ně nanést top coat, který je zmatní, nebo jednu vrstvu miniaturních třpytek, které černou „rozbijí“.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Přehlídka Chanel; Lak na nehty Essie, 230 Kč, odstín 88, prodává NotinoFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Dlouhé a bílé

Nechte bílou zazářit v plné parádě. Prodloužené nehty zapilované do rovna rozhodně zaujmou. Troufnete si? Alternativou jsou mléčné laky, které jsou částečně průhledné.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Přehlídka LaQuan Smith; Lak na nehty N°1, trend IT UP, 40 Kč, odstín 010, prodává dmFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Nude klasika

Upravené a přirozené nehty nikdy nevyjdou z módy, proto dejte nehtům od výrazných barev občas pokoj a podpořte jejich růst a kvalitu nenápadnými laky, které mají i regenerační účinky. Dbejte také na stav kůžiček okolo nehtů pomocí krémů.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Přehlídka Prada; Lak na nehty Londontown Lakur Uncovered, 390 Kč, barva růžová/tělová, prodává SensualitéFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Žlutá a šedá

Letos podle společnosti Pantone Color Institute Institut máme dvě barvy roku – neutrální šedou a zářivou žlutou. Šedá se hodí do zimního období přímo stylově, žlutá vynikne spíš k tmavým outfitům.

Foto: Archiv firem

Zleva: Lak na nehty Makeup Revolution, 152 Kč, odstín Lemon; Lak na nehty Nobea, 85 Kč, odstín Cloudy Grey, obojí prodává NotinoFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám