Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Salát podávejte jako koktejl ve skleněných pohárech nebo širších sklenkách s čerstvým pečivem, nejlépe s malými houstičkami.

15 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 ks kyselých okurek
    10
    12
  • 100 g tvrdého sýra
    7
  • 5 lžic majonézy
    3
  • 2 lžíce zakysané smetany
    7
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře
  • 250 g sterilovaného hrášku
  • 3 nožičky párku
  • 2 ks vejce
    3
  • 1 ks červené papriky
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Párky a okurky nakrájejte na kolečka, tvrdý sýr, papriku a vejce na kostičky. Vše promíchejte se scezeným hráškem a spojte majonézou a zakysanou smetanou. Přidejte sůl a pepř a nechte chvíli odležet.

Načítám