Hlavní obsah

Souboj receptů: Tři skvělá rizota

Foto: Mona Martinů

Kdo se stane dnešním šampionem?Foto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už se rizoto připravuje podle italské receptury a je krásně krémové, nebo se naopak používá sypká rýže, většinou patří k oblíbeným večeřím. V dnešním souboji si přijdou na své milovníci obou variant. Takže pokud je pro vás rýže výsostnou dobrotou, čtěte dál. Budou se vám sbíhat sliny!

Článek

Někdo je zastánce striktně italské přípravy krémového rizota, jiní zase lepivé rýži nemohou přijít na jméno. Prostě kolik lidí, tolik chutí platí u rýže dvojnásobně. Magda, Kamila a Michal pro vás tentokrát nachystali tři rizota, ze kterých si nakonec snad vyberou všichni.

A pokud jste si stále nevybrali, koukněte na rizoto s houbami.

Jaký recept je nejoblíbenější ve vaší rodině? Diskutovat můžete pod článkem.

Reklama

Související témata:

Načítám