Hlavní obsah

Úlet v šatničce byl super!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Předehru jsme měli v sauněFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Naše tajné místo na milování. Vydali jsme se s přítelem na výlet. Vzali jsme s sebou i jeho maminku a naše dětičky. Takže plné auto a vyrazili jsme do Marienberku. Krásné termální koupání v Německu.

Článek

Jak již možná někdo sám zná, tak zde jsou šatny společné. Jsou mezi skříňkami pouze takové malé převlékací kabinky. Koupili jsme si vstupné na celý den. Děti řádily v bazéncích a jezdily na kruzích. Babička se nakládala ve vířivce.

Mě a mého přítele lákala sauna. Tak jsme se šli na chvilku ohřát, ale jak nás děti zahlédly, tak šup a byly u nás. Jenže po minutě v sauně to vzdaly. A my zůstali sami. Přítel se na mě zadíval a začal mi otírat mé zpocené tělo pomalými pohyby od šíje až po zadeček. Pak jsem se opřela a to stejné začal od brady po můj klín. Ano, byla to nádherná předehra, ale mohl kdokoli přijít a tady by se asi divili, co tu děláme. Domluvili jsme se, že se sejdeme v šatně.

Běžela jsem jako o závod

Skoro jsem se na schodech přerazila, jak jsem vyběhla schodiště. Čekal na mě v kabince, ale já nevěděla ve které? Prošla jsem kolem naší skříňky a v tom mě zatáhl za ruku a vtáhl do kabinky. Zamkl. Prudké a žhavé polibky mi dával na všechny části mého rozpáleného těla. Pak si mne otočil a už jsem jen cítila, jak do mě proniká. Dokázal mě tak rozpálit, že jsem se musela hodně držet, abych nevykřikla slastí. Bylo to rychlé, intenzivní a můj nejkrásnější adrenalinový zážitek na veřejnosti.

Pak jsme vyšli každý jinou stranou kabinky a lidé, co byli v šatně, tak něco tušili, ale jak rychle jsem zase seběhla schody do sprch, tak asi i oni rychle zapomněli, co se asi odehrávalo v kabince, anebo jen tiše záviděli naši spontánnost. Myslím si, že občas se najde něco, co se musí stát takto, a ne si všechno přesně naplánovat.

Reklama

Související témata:

Načítám