Hlavní obsah

Štěpánek a Vaidišová opět spolu: Které slavné páry se k sobě nakonec vrátily?

Foto: Profimedia.cz

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se brali v roce 2010Foto: Profimedia.cz

Reklama

Ani spolu, ani bez sebe. Někteří lidé znají ten pocit, kdy by nejraději hodili za hlavu celou minulost a do vztahu s bývalým parterem se vrhli znovu. Jenže říká se, že do stejné řeky dvakrát nevstoupíš. To ale rozhodně neřeší ani tenista Radek Štěpánek s Nicole Vaidišovou, ani tyto další slavné páry.

Článek

Dovedete si představit, že se vrátíte ke svému bývalému partnerovi? A proč byste to vůbec dělali? Někdy je prostě potřeba zavřít oči před všemi rčeními, pověrami a poučkami a risknout to. Ostatně – kdyby to nevyšlo, víte už, jak na to. Ale třeba budete mít štěstí jako tyto páry, kterým druhý (nebo i třetí, čtvrtý, pátý) pokus vyšel. Jak asi dopadnou Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek?

Nicole Vaidišová (28) a Radek Štěpánek (38) 

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová se vzali v roce 2010, ale sňatek jim věčnou lásku nezaručil – o tři roky později se rozvedli. Jenže vloni v únoru bylo slavné tenisové duo spatřeno opět spolu a vztah Štěpánek později i potvrdil. Ale ani napodruhé to neklaplo. Teď to ovšem vypadá na třetici všeho dobrého a zlého: v říjnu byli vidět společně a všechny spekulace se nyní potvrdily, když na sociálních sítích sdíleli fotografie ze společné dovolené ve Spojených arabských emirátech.

Foto: Profimedia.cz

Nicole Vaidišová s Radkem Štěpánkem v dobách svého šťastného manželství Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel (35) a Justin Timberlake (36)

Zpěvák a herečka se dali dohromady v roce 2007, ale v roce 2011 se rozešli. Speciálně pro Justina to bylo opravdu bolestivé, jak o tom mluvil o pár měsíců později v rozhovoru pro magazín Vanity Fair. Řekl, že Jessica je jednou z nejvýznamnějších osob jeho života a že mluvit o jejich vztahu ho velmi zraňuje. Nikoho tedy asi moc nepřekvapilo, když je začali v říjnu 2011 opět vídat dohromady. Aby Justin potvrdil svá slova, v říjnu 2012 se s Jessicou oženil.

Foto: Profimedia.cz

Pro Justina je Jessica jedním z nejdůležitějších lidí, se kterými se v životě setkalFoto: Profimedia.cz

Pink (38) a Carey Hart (42)

Dnes spolu mají dceru a syna a vypadají, jako že se hledali, až se našli. Jen na té cestě museli párkrát škobrtnout. Poprvé to bylo v roce 2003, po dvou letech vztahu. Přibližně rok byli bez sebe, než Careyho Harta, trochu netradičně, Pink požádala o ruku během závodů motorek. Pink a její motorkář se vzali v lednu 2006, ale v roce 2008 se opět rozešli. Pouze si tím však dokázali, že jeden bez druhého nemůže žít. O rok později se Carey objevil ve zpěvaččině klipu a nedlouho poté bylo jasné, že jsou zase spolu. Dnes mají dvě děti, Willow (6) a Jamesona (11 měsíců).

Foto: Profimedia.cz

Pink svého muže požádala o ruku sama. Snad pro jistotu? Foto: Profimedia.cz

Jillian Dempsey (51) a Patrick Dempsey (51)

Patří ke stálicím dlouhodobých vztahů v Hollywoodu, však jsou spolu už třiadvacet let. Pokud do toho tedy nepočítáte drobnou pomlku, která se ve vztahu objevila. V roce 2015 požádala Jillian o rozvod, avšak po roce a půl si to rozmyslela. Letos tak spolu mohli oslavit osmnácté výročí svatby.

Foto: Profimedia.cz

Jillian a Patrick Dempseyovi jsou spolu více než dvacet let a osmnáct let jsou oficiálně manželé Foto: Profimedia.cz

Behati Prinsloo (28) a Adam Levine (38)

Zpěvák kapely Maroon 5 dnes bez své manželky neudělá takřka ani krok, ale v roce 2013 se rozhodně nezdálo, že by pár spolu mohl kdy vydržet tak dlouho. Seznámili se v roce 2012, kdy se Levine rozešel s Behatinou kamarádkou, modelkou Annou Vyalitsynou (31). Jenže v roce 2013 se objevily zvěsti, že zpěvák má novou partnerku, supermodelku Ninu Agdal (25). Tento románek ale netrval dlouho, už v červenci se k sobě Adam s Behati vrátili, a dokonce oznámili zasnoubení. Mají spolu dceru Dusty (1) a čekají druhé dítě.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák kapely Maroon 5 má pro modelky slabost. Ale Behati Prinsloo je jeho osudová – mají spolu dítě a druhé je na cestě Foto: Profimedia.cz

Selena Gomez (25) a Justin Bieber (23)

Nový účes, zato staronový partner! Letošní rok je pro zpěvačku Selenu Gomez skutečně plný zvratů. Podstoupila transplantaci ledvin, během toho ale nepřestala pracovat na nové desce, rozešla se se zpěvákem Weekndem (27), odbarvila se na blond a není to tak dlouho, co byla spatřena s Justinem Bieberem! Poprvé se o jejich vztahu spekulovalo už v roce 2010, v lednu 2011 už ale všechno potvrdily společné fotky. V roce 2012 se pár rozešel. Že by jim to teď už vyšlo?

Foto: Profimedia.cz

Selena Gomez a Justin Bieber byli spatřeni spolu na začátku listopadu Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (24) a Liam Hemsworth (27)

Podobný příběh se odehrává i u rebelské zpěvačky Miley Cyrus a herce Liama Hemswortha. Ti asi opravdu nemohou být ani spolu, ani bez sebe. Poprvé se jako pár ukázali na Oscarech v březnu 2010, první rozchod ale přišel už v srpnu téhož roku. V dubnu 2011 už se zase objevovali spolu a od té doby se ještě několikrát rozešli a dali dohromady, dokonce se i zasnoubili. V současné době se o tomto páru hovoří nejčastěji v souvislosti s manželstvím – některé zdroje tvrdí, že se v létě vzali.

Foto: Profimedia.cz

Tentokrát se nespekuluje o tom, zda spolu Miley a Liam jsou, ale zda jsou manželé, či nikoliv Foto: Profimedia.cz

Také máte osudovou lásku, se kterou se setkáváte a rozcházíte?

Reklama

Načítám